reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze fasolki w kadrze :)

reklama
:-) :-) Jeszcze kilka dni i cala galeria nowych zdjec zablusnie na tym watku.hihi jedna z druga mamy usg .:tak: :tak: wiec jaden za druga musi wklejac zdjecia :-) :-) :-) :-)

Wlansie sobie uswiadomilam ,ze o juz za 2 dni H?UUUUUUUUUUUUUUUrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-) :-) :-) :-)

A ja mam kolejne USG dopiero w 30 tc a to będzie 20 grudnia więc sobie poczekam...

uuuuuuuu......to czekanie jest najgorsze :eek:
ale zobacz jak to brzmi - w 30tc!!! to juz prawie prawie koncowka bedzie :-p

mi do tej pory ginka pokazywala malucha co miesiac, wiec mam nadzieje, ze podtrzyma tradycje :baffled:
dluzej nie jestem w stanie wytrzymac nie widzac mojego groszka!:sick:

uuuuuuuu......to czekanie jest najgorsze :eek:
ale zobacz jak to brzmi - w 30tc!!! to juz prawie prawie koncowka bedzie :-p

mi do tej pory ginka pokazywala malucha co miesiac, wiec mam nadzieje, ze podtrzyma tradycje :baffled:
dluzej nie jestem w stanie wytrzymac nie widzac mojego groszka!:sick:

Dokaldnie czekanie najgorsze!!!

A ja juz swojej dzidiz dlugo nie widzialam wiec sie strasznie stesknilam i ciekawa jestem jaka duza juz jest i czy wszystko oki. i wogule co to ch/dz?:tak: :tak: :tak:

Dobrze tak co miesiac dzidzie widziec. zazdroszcze !!! Ja swoja widzialam w 10 tyg wiec juz troche minelo.:tak: :tak:

Mam nadzieje ,ze noc bedzie spokojna i bez niespodzianek,a jutro okarze sie sie mam zdrowa i silna fasolke i nic jej nie jest w stanie zaszkodzic.
:tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

miloku czekamy na wiesci i na piekna fotke! :tak:
Mam juz wiesci.Synek jak sie patrzy !!!!!

Troszke na poczatku mi mina zrzedla jak mi pani synka pokazala to pewnie dlatego ,ze wszyscy mowili ,ze corka bedzie.Trwalo to tylko pare minut zebym sie z mysla oswoila i juz sie z synka urwisa ciesze:tak: :tak: :tak: :tak:

Ale najbardziej sie ciesze ,ze jest wszystko oki. cialko ,glowka ,srduszko , ma na 22 tydzien ,a noge na 25:-D . ma dlugie nozki po mamusi.:tak: :tak:

reklama
Do góry