reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze fasolki w kadrze :)

reklama
Dziewczyny ale wiecie co, ja to chyba zla mama bede , bo nie umiem nawet swojego dziecka na zdjeciach zobaczyc.:no: :no: :no: :no: :no: :no:
Te wszystkie zdjecia jakies malo widoczne sa dla mnie:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:
Moj luki sie smieje i opowiada : Zobacz raczki i nozki i konska glowka:-D

Juz zaczelam odliczanie dokladnie za 6 dni o tej godzine bede lezala na kozetce i czekala az dzidia sie ujawni.
jak mie sie juz dluzy. juz nie moge sie doczekac:tak: :tak:

mi tez juz sie dluzy :baffled:
mam nadzieje, ze ten tydzien zleci szybko a potem okaze sie podczas badania, ze dzidzius jest zdrowiutki i odwdzieczy sie za ta cierpliwosc i pokaze co ma miedzy nogami :cool2:

a swoja droga to jestesmy paskudne - same nie chcialybysmy, zeby ktos nam zagladal miedzy nogi hehe :laugh2:

reklama
Do góry