reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze fasolki w kadrze :)

reklama
hehehehe

a jakoś mam wszystko na luziku :cool2: wcale sie nie wkurzam, ze nie wiem kiedy kolejne USG :eek:

w poniedzialek idziemy na rutynowe spotkanie z lekarzem, bo dopiero co sie zapisalismy do przychodni

pewnie po tym spotkaniu przydzielą mi jakąś health visitor czy coś :eek:

Melanie, bo wydaje mi sie, ze w ogole w drugiej ciazy podchodzi sie do tego inaczej :-p
moze sie myle, ale jak tak sobie obserwuje kumpele, ktore sa drugi raz w ciazy to zachowuja sie zupelnie inaczej - przy pierwszej przezywaly, gadaly ciagle o tym, chwalily sie kazda zdobycza dla malenstwa, a teraz maja totalna zlewke hehe :laugh2:
no i przez to nie mam kompanek do takich pogaduszek, bo ja przechodze pierwsza ciaze i chcialabym sobie poprzezywac tak jak one kiedys, a ich to juz nie interesuje :laugh2:

reklama
Do góry