reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieci u lekarza.

Kochane a mnie martwia fałdki skory pod oczkami u mojego synka, ma tak od urodzenia i nic sie nie zmienia... nie wiem czy tak moze byc i z czasem mu zejdzie? tu troszke widac. Jak cos to jutro zrobie lepsze zdjecie ale moze cos wiecie na ten temat Zobacz załącznik 515763

Moje starsze dziecię tak ma i tak będzie mieć, bo odziedziczyła to po tatusiu, niestety.

reklama
O ile mojemu Bratu nic nie wyskoczy to jedziemy jutro z Jasiem do chirurga do szpitala chirurgicznego dla dzieci na konsultacje prosimy o &&&

witam się po lekarzu, wyruszyliśmy o 6, w godz. mieliśmy 80km za sobą i byliśmy na miejscu od 8 był lekarz, 45 minut w środku i o 9.45 z powrotem Jaś w aucie ślicznie spal, tylko troszkę płakał przy ubieraniu już po badaniu, oczywiście wszystkich obsiusiał, no, ale najważniejsze, wodniak to jednak wodniak jest b. duży na prawym jadrze i mały na lewym, jak będzie ogromny to go nakłują igłą i odessą płyn, a jak mały skończy pol roku i wodniak się nie wchłonie to będą operować, Pani Chirurg tez bardzo nie podobał się pępek- przepuklina małego, spytała czy może go zakleić i ma teraz brzuch poobklejany tak dosyć plastrem, teraz mam go myc bez moczenia brzucha hmmm ciekawe jak, teraz za 3 tygodnie do zmiany opatrunku na pępku i do kontroli jąderek, czy nie trzeba nakłuć i tak do pol roku

reklama
Do góry