reklama
Bibi89
Fanka BB :)
Szanse na to byłyby minimalne ale przynajmniej nie mogłabym sobie zarzucić że nie zrobiłam wszystkiego co mogłamA co jeśli byś zrobiła a pozamaciczna i tak by wystąpiła?
No mogłabyś, gdyby się okazało, ze mogłaś nie robić badania bo to to badanie np. uszkodziło rzęski a poprzedni raz był po prostu przypadkiemSzanse na to byłyby minimalne ale przynajmniej nie mogłabym sobie zarzucić że nie zrobiłam wszystkiego co mogłam
Bibi89
No ale tego się nie dowiesz jak nie zrobisz drożności i znowu będzie cp to co wtedy ?No mogłabyś, gdyby się okazało, ze mogłaś nie robić badania bo to to badanie np. uszkodziło rzęski a poprzedni raz był po prostu przypadkiem
olka11135
No mogłabyś, gdyby się okazało, ze mogłaś nie robić badania bo to to badanie np. uszkodziło rzęski a poprzedni raz był po prostu przypadkiem
Przede wszystkim nie miałabym pewności, że to drożność je uszkodziła. CP sama w sobie też je uszkadza więc szansa na drugą CP to już 15%
Ja tam się wolałam przebadać. Chciałam mieć jasna sytuację co do kolego zdrowia i wiedzieć na czym stoję a nie tracić czas bo np okazało by się że jajowody sa niedrozne i tylko in vitro
Może być bez względu na to czy zrobię drożność czy nie. A jeśli nie każdej z nas się to proponuje to chyba jest jakiś powód dla którego jeden lekarz jednej osobie zaleci a drugiej nie?No ale tego się nie dowiesz jak nie zrobisz drożności i znowu będzie cp to co wtedy ?
olka11135
Może być bez względu na to czy zrobię drożność czy nie. A jeśli nie każdej z nas się to proponuje to chyba jest jakiś powód dla którego jeden lekarz jednej osobie zaleci a drugiej nie?
Bo lekarz to też tylko człowiek?
Bibi89
To zależy od lekarza a nie od kobiety mi w szpitalu nie proponowali a poszłam do lekarki specjalizującej się w CP i pierwsze co zleciła to drożność fakt, nie zdążyłam jej zrobić ale uważam że więcej pożytku jest z tego badania niż szkodyMoże być bez względu na to czy zrobię drożność czy nie. A jeśli nie każdej z nas się to proponuje to chyba jest jakiś powód dla którego jeden lekarz jednej osobie zaleci a drugiej nie?
A ja uważam, że zależy od ulokowania ciąży, co powiedzialo mi 2 ginekologów. Ty tez nie wiesz, czy po badaniu byś nie miała odwrotnego efektuTo zależy od lekarza a nie od kobiety mi w szpitalu nie proponowali a poszłam do lekarki specjalizującej się w CP i pierwsze co zleciła to drożność fakt, nie zdążyłam jej zrobić ale uważam że więcej pożytku jest z tego badania niż szkody
reklama
Patka2207
Ulokowaniu czyli gdzie ?A ja uważam, że zależy od ulokowania ciąży, co powiedzialo mi 2 ginekologów. Ty tez nie wiesz, czy po badaniu byś nie miała odwrotnego efektu
Podziel się: