Tygrysek1985
Fanka BB :)
dziękuje bardzo dziewczyny za wsparcie dużo to dla mnie znaczy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Merlin my próbowaliśmy rożnych sposobów na pępek ale nic nie skutkuje dlatego zgodziłam się na zaklejenie, ale co nie zmieniałabyś u chirurga bo cosik chyba się zakręciłam
nie no suche ma tylko mu naprawdę sporo wystaje zakleili to jakimiś plastrami i ze niby te plastry go wciskają do środka i teraz myc nie kazali
Dziewczyny, czy szczepiłyście już swoje dzieci po 6 tygodniach, mój synek byl szczepiony w środę szczepionką 6w1 i od wczorajszego wieczoru ma gorączke dochodzącą do 38,8, po paracetamolu spada do 36,6 ale tylko na 2 godziny. Czy Wasze dzieci też gorączkowały po szczepieniu, ile ile to może trwać?