reklama
P
patrysia*
Gość
AXARAI mój też ma 108 babka xle go zmieryzła:/M zmierzył go tam i coś mówił ze nie tak ale ja zajeta ubieraniem Marcelka itp.aż w domu M mówi mi i jeszcze raz wieczorem go zmierzył i 108 cm ma także nie wiem jak ona to zrobiła?może podkulił się jej?
maluszek2012
Fanka BB :)
Dziekuje dziewczyny:-) tez myslalam,że to taka uroda ale jak wczoraj przeczytalam o tym AZS i tam bylo,że pod dolna powieka sa fałdki to sobie normalnie ubzduralam co nie co.
Moj Dawid odkad sie urodził ma wysypki na buzi, wczesniej wygladalo to groznie najpierw krostki a potem takie placki ale smarowalam antybiotykiem i zeszlo. Teraz ma same krostki,raz zejda raz wyjda na ciele nigdzie wiecej nie ma wiec mam nadzieje,że nie ma skazy czy tego AZS... :-)wiec jak przeczytalam o tych fałdkach to wiecie dodałam sobie..
Moj Dawid odkad sie urodził ma wysypki na buzi, wczesniej wygladalo to groznie najpierw krostki a potem takie placki ale smarowalam antybiotykiem i zeszlo. Teraz ma same krostki,raz zejda raz wyjda na ciele nigdzie wiecej nie ma wiec mam nadzieje,że nie ma skazy czy tego AZS... :-)wiec jak przeczytalam o tych fałdkach to wiecie dodałam sobie..
stokrotka.af
a jaki antybiotyk dostałaś na tą wysypkę?
maluszek2012
a jaki antybiotyk dostałaś na tą wysypkę?
DICORTINEFF on ma w sobie ten antyb. neomycyne
stokrotka.af
ja pamiętam,że ten antybiotyk, tylko chyba w kropelkach dostawałam kiedyś od weterynarza dla mojego psiaka ![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
maluszek2012
Haha, i co pomoglo pieskowi? ja bylam zadowolona bo po 4 dniach policzki byly juz okej a wygladaly strasznie... ja tez mialam w kropelkach:-)i kazal cieniutka warstwa smarowac. Bylam w szoku,ze to krople a nie masc
Dziewczyny, czy szczepiłyście już swoje dzieci po 6 tygodniach, mój synek byl szczepiony w środę szczepionką 6w1 i od wczorajszego wieczoru ma gorączke dochodzącą do 38,8, po paracetamolu spada do 36,6 ale tylko na 2 godziny. Czy Wasze dzieci też gorączkowały po szczepieniu, ile ile to może trwać?
stokrotka.af
mój synek nie gorączkował po pierwszej szczepionce (dostał 5w1 + żółtaczka+rotawirusy), spał sobie i troszkę mniej jadła, ale minimalnie. Następne szczepienie mamy 22.11 czyli 2 tyg po pierwszym-teraz będą tylko pneumokoki a kolejne "większe" szczepienie 20.12
ale te 38,5 to raczej dopuszczalne skoro i tak odejmujemy z termometru to 0,5 stopnia to nie masz się co martwić, ale jak masz się zadręczać to idź do lekarza, albo na pogotowie
ale te 38,5 to raczej dopuszczalne skoro i tak odejmujemy z termometru to 0,5 stopnia to nie masz się co martwić, ale jak masz się zadręczać to idź do lekarza, albo na pogotowie
reklama
*martusia*
moj Oli mial 5w1 i byl marudny i mniej jadl duzo spal ale nie mial temperatury... ktos mi mowil ze dziec do 7dni moze taki byc... ale nie wiem czy to prawda. mozesz dla pewnosci skonsultowac sie z lekarzem lub do szpitala bo chyba przedzial temperatur dla dziecka to miedzy 36,5 a 37,5 o ile dobrze pamietam linka Ci tez wkleje co mozesz zrobic aby pomoc dzieciow Temperatura ciała noworodka - Noworodek - Niemowlę - BabyOnline.pl