reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze dzieci u lekarza.

reklama
Ah miałam nadzieję, że ten wątek długo będę omijała ale i Nas dopadło:( w sumie katar nam się ciągnął od szczepienia - poszliśmy do lekarza, potem doszedł kaszelek-znowu u lekarza, ale dalej mi się to nie podobało, na szczęście oskrzela mamy czyste, ale to za długo trwa i mała dostała antybiotyk, którego za cholere nie chce brać-bo za słodki, ona nie cierpi słodkiego, ale mi się dziecko trafiło;)

a tak dobrze nam szło :no: i niestety TZ zaraził juniora :wściekła/y:
byliśmy dziś u lekarza, mały gardło czerwone, łzawi lewe oczko, temp 38,1, ale jak na dotyk to strasznie rozpalony jest :-( no i wiadomo marudzi bo chciałby pospać a katar i kaszelek mu nie pozwala :no:
póki co mamy podawać co 8h Ibufen D , wit C w kroplach i maść majerankowa na plecki, oby to pomogło bo w płucach było jeszcze cicho póki co :tak:

reklama
Do góry