reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieci u lekarza.

reklama
ja ostatnio bylam z malym u pediatry 21.2 i oto co nastepuje: maluch zdrowy, wazy 6890, mierzy 67cm. na nasza wysypke ktora pojawia sie i znika alantan lub linomag. na bolacy brzuszek po kaszce zwyklej sinlac dac. w kwestii mleka mozemy mieszac bebilon ar z bebilon 2. ogolnie pani doktor mowila ze maluch po 3,4 mscu juz nie przybiera tak wiele a wrecz zwalnia... zapytalam tez o spanie na brzuchu, pani doktor pozwolila tylko wtedy jak mam go na oku. spac ma na pleckach badz boczku.

jestem uspokojona ;)

28.2 rozpoczynamy rehabilitacje. trwac bedzie do 3.4, 6 tyg.

ja ostatnio bylam z malym u pediatry 21.2 i oto co nastepuje: maluch zdrowy, wazy 6890, mierzy 67cm. na nasza wysypke ktora pojawia sie i znika alantan lub linomag. na bolacy brzuszek po kaszce zwyklej sinlac dac. w kwestii mleka mozemy mieszac bebilon ar z bebilon 2. ogolnie pani doktor mowila ze maluch po 3,4 mscu juz nie przybiera tak wiele a wrecz zwalnia... zapytalam tez o spanie na brzuchu, pani doktor pozwolila tylko wtedy jak mam go na oku. spac ma na pleckach badz boczku.

jestem uspokojona ;)

28.2 rozpoczynamy rehabilitacje. trwac bedzie do 3.4, 6 tyg.

super :))

bylismy dzis na rehabilitacji. Oli bardzo ladnie wspolpracowal ale spawiowal od tych przekretow, cwiczen obrotow. pokazala nam pani co i jak, co mamy z nim cwiczyc w domu, co mozemy sami, jak podnosic, ubierac, odkladac, na co uwage zwracac... niestety lewa strona tzn lapka i nozka sa troszke w tyle ale i to wycwiczymy.

jestem pozytywnie zaskoczona i cwiczeniami i zachowaniem Oliwka :)

teraz za tydzien idziemy.

bylismy dzis na rehabilitacji. Oli bardzo ladnie wspolpracowal ale spawiowal od tych przekretow, cwiczen obrotow. pokazala nam pani co i jak, co mamy z nim cwiczyc w domu, co mozemy sami, jak podnosic, ubierac, odkladac, na co uwage zwracac... niestety lewa strona tzn lapka i nozka sa troszke w tyle ale i to wycwiczymy.

ciesze sie :))

a mogłabyś wstawić filmik z waszych ćwiczeń ?

mieliśmy dziś się szczepić na Pneumokoki, ale młody ma zaczerwienione gardło, łzawi oczko lewe i dziś pojawiła się ropka, dostaliśmy kropelki-antybiotyk :tak: szczepienie przełożyliśmy na przyszły tydzień :tak:
poza tym wszystko ok, młody waży 6300 kg :tak:, mierzy 74 cm :-D

reklama
Do góry