reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze dzieci u lekarza.

reklama
Tygrysku tak mi sie przypomnialo jak robilam badania niuniowi, lekarka dala skierowanie na kreatynine i wapn w moczu. a Jasiowi sie poci glowka, stopki?

kreatynina ma zwiazek z wit D. dziwie sie ze lekarz tak naprawde zbagatelizowal to i zalecil tylko podwojna dawke bez dodatkowych badan.

Ostatnia edycja:
Tygrysek ja u Szymona miałam podejrzenie krzywicy ale lekarka najpierw kazała mi badania wszelakie porobic i okazało sie wyniki ma wszystkie dobre ,wiec moze zanim dawke sie zwiekszy to bodania zrobic:-)

acha. no ja wlasnie z powodu mokrych stopek i glowki robilam te badanie z moczu. i na Twoim miejscu wzielabym dziecia pod pache, spisala sobie wszystko i poszla do lekarza z zadaniem dodatkowych badan... bo leczyc w ciemno bym nie dala.

reklama
Do góry