reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieci u lekarza.

reklama
dziewczyny co mozna podac takim małym istotką jak nasze na kaszel? moja corcia od kilka dni pokasłuje- zadnych iinych objawow a kaszel tez taki sporadyczny kilka razy na dobe (4-6). Boje sie isc do lekarza bo teraz tyle tych wirusow na poczekalni ze pewnie by wrocila bardziej chora. Za tydzien chcialam szczepic.

Maluszki czasem kaszla żeby zwrócić na siebie uwagę albo odkasłują nadmiar śliny (tak robi mija Lenka, właśnie kilka razy dziennie( to nie koniecznie kaszel na który trzeba podawać leki. Jesli nie ma kataru to stawiałabym na ślinę ale jeśli katar to możliwe, że spływa jej po gardełku stąd kaszelek i wtedy trzeba często odciągać glutki i kłaść na brzuszku żeby nie spływało.

Ja bym nie dawała na własna reke u mojej małej jak ma troche katar to kaszlec zaczyna wystarczy ze nochalka zakropie2-3 dni i ani kataru ani kaszlu nie ma a i dzieciaczki sliny maja duzo i wtedy jak maja problem z przełknieciem bo nadmiar tez pokasłuja ..

dziewczyny co mozna podac takim małym istotką jak nasze na kaszel? moja corcia od kilka dni pokasłuje- zadnych iinych objawow a kaszel tez taki sporadyczny kilka razy na dobe (4-6). Boje sie isc do lekarza bo teraz tyle tych wirusow na poczekalni ze pewnie by wrocila bardziej chora. Za tydzien chcialam szczepic.

moja tak pokasluje od suchego powietrza...

Zdrowka dla potrzebujacych:tak:

dziewczyny ktore masowaly oczka swoim dzieciom, czy podczas masazu z oczka, nie lecialo wiecej ropki?
moja mala ma na obu cyckach guzki, mozliwe ze hormony?

Ostatnia edycja:
reklama

moja tak pokasluje od suchego powietrza...

Zdrowka dla potrzebujacych:tak:

dziewczyny ktore masowaly oczka swoim dzieciom, czy podczas masazu z oczka, nie lecialo wiecej ropki?
moja mala ma na obu cyckach guzki, mozliwe ze hormony?
Jak karmisz piersią to tak.

Do góry