reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieci u lekarza.

polecam poczytać opinie o "doktorze" zanim wysłucha sie mało rozsądnych wypowiedzi

chętnie poczytam tylko prosze o linka bo jakos nie umie znaleźć nic niepokojącego

no my mieliśmy szczepienie z pneumokoków 17 a 31 czyli za 2tyg mamy kolejne 3 dawkę 5w1 :no: i co ja mam zrobić skoro lekarka mówi,zw wystarczy tydzien przerwy :-(

a ty ty decydujesz o dziecu czy lekarz? poczytaj ulotki tych szczepionek..

reklama
stokrotka.af to jakas bzdura prosze Cie nie przejmuj sie takim gadaniem mój Krzyś i tysiące innych dzieci są żywym tego przykładem w grudniu Krzyś miał szczepienie na pneumokoki i dwa tygodnie później 5w1 i NIC mu nie było i NIC mu nie jest

chętnie poczytam tylko prosze o linka bo jakos nie umie znaleźć nic niepokojącego

a ty ty decydujesz o dziecu czy lekarz? poczytaj ulotki tych szczepionek..

no tak ... każdy czyta to co jest najbardziej wygodne
Kolejny raz straszysz forumowiczki ...

a ja sie po prostu pytam gdzie sa te negatywne opinie o dr jaśkowskim? a aluminium i formalina jest zawarta w szczepionkach i wstrzykiwana bezpośrednio do krwiobiegu dziecka i dla mnie to czysta trucizna. czekam na linka dot w/w doktora na pw bo tu to nie wątk do dyskusji na ten temat

i pisałam jak ktos chce to posłucha tych linków a jak nie chce to nie musi ;-)

a ja sie po prostu pytam gdzie sa te negatywne opinie o dr jaśkowskim? a aluminium i formalina jest zawarta w szczepionkach i wstrzykiwana bezpośrednio do krwiobiegu dziecka i dla mnie to czysta trucizna. czekam na linka dot w/w doktora na pw bo tu to nie wątk do dyskusji na ten temat

i pisałam jak ktos chce to posłucha tych linków a jak nie chce to nie musi
wink2.gif

poczytaj tego typu artykuły, wpisz w nazwisko w google i dopisz opinie - chcieć znaczy móc

http://blogdebart.pl/2009/10/08/doktor-jaskowski-autorytet-1/
http://blogdebart.pl/2009/10/08/doktor-jaskowski-autorytet-2/

Także uważam że to nie jest miejsce do publikacji tego typu rzeczy - masz forum na którym jest grono zainteresowanych przecież tu wpadasz i mam wrażenie ze mało rozsądnie i trochę nawet maniakalnie wrzucasz filmik i znikasz

Nigdy tu nikogo nie krytykuję ale Twoje postępowanie..... prowokuje do sprzeciwu i nakłaniania do czytania bardziej rzetelnych informacji...

ps. każda z nas przeczytała za i przeciw podjęła decyzję zgodną z tym co lekarz doradził na co dziecko i jego stan zdrowia pozwala teraz już nie ma co straszyć ...

Ostatnia edycja:
sorki ale ja mam w domu oprócz wychowywania dzieci, studia, firmę męża i pracę wiec nie zawsze mam czas na czytanie forum i prowadzenie typowej dyskusji...

kto jest autorem tego bloga? bo jak dla mnie to takie blogi akurat są mało rzetelne, bo niby kto go prowadzi? jakis naukowiec? przeprowadził jakiekolwiek badania??

a filmiki wrzucam czy inne informacje bo mnie przeraza to co sie wyprawia z tak małymi istotami jakimi są nasze dzieci... jak łatwo media manipuluja rodzicami i nigdy nie mowia całej prawdy..- przepraszam ze tak bardzo was wkurzam swoja osoba

Pati prosze Cie Ty uszanuj nasze wybory by szczepic dzieci a my uszanujemy Twoj wybor, ok?

poza tym nie uwazasz ze gdyby ktos chcial to sam znajdzie wszystkie za i przeciw nt szczepien? i niepotrzebne mu sa tak pomocne osoby jak Ty.

jest watek o nieszczepieniu dzieci moze tam pojdz i nie rob ludziom wody z mozgu.

reklama
Nie swoją osobą, ale formą w jaki chcesz nas uświadamiać:tak:. Ja szanuje Twój wybór i nic Ci nie pisze że źle robisz i nie wrzucam linków bo pewnie tego byś nie chciała. A wiedz że KAŻDA z nas która szczepi nie robi tego nie świadomie. To były przemyślane decyzję podojete z pewnym lękiem- ale ten lęk mają tez i osoby które nie szczepią. Robisz to troche tak jakbys kogoś na siłę próbowała przeciagnąć na swoją strone i szukała potwierdzenia dlatego co robisz. Ja Cię nie krytykuje za Twój sposób patrzenia na to, więc prosze uszanuj i te osoby które szczepią dzieci jak będziemy chciały to zapytamy. Bo te z nas które nie szczepią uświadamiać chyba już nie musisz ;-)

Do góry