reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieci u lekarza.

nie wiem wlasnie ale cos mi sie wydaje tak jak stokrotka mowi ;)

poki co ja mam skierowanie na rehabilitacje ale musze do szpitala zapisac. jade w srode po pobraniu krwi. ale z tego co wyczulam ma lzejsze te napiecie, lapki otwarte, rozluzniony. nie wiem czy to ma sens no ale sie nie znam...

reklama
My mamy skierowanie na rehabilitację od neurologa z powodu wzmożonego napięcia mięśniowego, ale termin pierwszej wizyty dopiero na 1 lutego, więc czekamy.
Wcześniej jak mała miała 3 tyg to chodziliśmy prywatnie do fizjoterapeutki i ona nam pokazywała ćwiczenia i robiliśmy sami w domu i w sumie dużo to pomogło.

my dostaliśmy w ekspresowym tempie i lekarza i rehabilitację ;)
też ćwiczymy codziennie

co to znaczy: kulać?

no właśnie
turlać :-D:-D:-D

My też dzisiaj po szczepieniu, na dzień dobry był ryk na widok Pani Doktor, później też wcale lepiej nie było, ale najważniejsze że Amelka zdrowa i rośnie
waga 7700 i wzrost ok 70 cm:-):-):-):-)

my dzis bylismy na konsultacji wynikow morfologii malego. pani doktor powiedziala ze jest w porzadku i czasem po prostu dzieci maja tak. dopoki crp oraz wartosci swiadczace o anemii lub nadkrwistosci nie sa zanizone lub zawyzone jest ok. po badaniu malutki jest zdrowy, osluchowo czysciutko. teraz czekamy na wynik z witamina d.

jak ktos chce to posłucha a jak nie to niech nie włącza choc tam jest sporo wyjasnione m.in. dlaczego pediatrzy nikomu nie odradzaja szczepien i dlaczego tak mało w tym temacie wiedza

ps nie szczepi sie dziecka co 2 tyg:szok: co za patafian takie cos wymyslił:szok:
a tu ponizej jak łatwo manipuluje sie dzisiaj ludzmi:

Toksyczne szczepienia. Wywiad z doktorem Jerzym Jaśkowskim. #1 - YouTube cz. 1
Toksyczne szczepienia. Wywiad z doktorem Jerzym Jaśkowskim. #2 - YouTube cz.2

polecam poczytać opinie o "doktorze" zanim wysłucha sie mało rozsądnych wypowiedzi

reklama
no my mieliśmy szczepienie z pneumokoków 17 a 31 czyli za 2tyg mamy kolejne 3 dawkę 5w1 :no: i co ja mam zrobić skoro lekarka mówi,zw wystarczy tydzien przerwy :-(

Do góry