reklama
nanages
Zaciekawiona BB
Witam , a ja bede miala swoje malenstwo juz niedlugo bo planowana cesarke mam na przyszly czwartek lub piatek:-) 11 sierpnia juz mam sie zglosic do szpitala i czekanie na ciecie...wczoraj mialam wizyte u mojej gin i dzidzia ma juz prawie 3 kilo i nawet zaczelo mi sie robic rozwarcie bo na 2 palce juz jest doktorka tak mnie wygniotla na fotelu przy badaniu ze myslalam ze zaraz urodze, a i od wczoraj mam delikatne plamienia wczpraj podbarwione krwia a dzis takie ciemno brazowe, niewiem co one oznaczaja ale dzis mam na oddzial isc do szpitala do mojej doktorki z wynikami moczu bo cukier mi wyszedl i powtarzalam dzis rano ogolne badanie moczu, od razu zapytam co znacza te plamienia, mam nadzieje ze nic groznego:-( bardzo sie juz boje....
Manija
Mama sierpniowa'09
Witam , a ja bede miala swoje malenstwo juz niedlugo bo planowana cesarke mam na przyszly czwartek lub piatek:-) 11 sierpnia juz mam sie zglosic do szpitala i czekanie na ciecie...wczoraj mialam wizyte u mojej gin i dzidzia ma juz prawie 3 kilo i nawet zaczelo mi sie robic rozwarcie bo na 2 palce juz jest doktorka tak mnie wygniotla na fotelu przy badaniu ze myslalam ze zaraz urodze, a i od wczoraj mam delikatne plamienia wczpraj podbarwione krwia a dzis takie ciemno brazowe, niewiem co one oznaczaja ale dzis mam na oddzial isc do szpitala do mojej doktorki z wynikami moczu bo cukier mi wyszedl i powtarzalam dzis rano ogolne badanie moczu, od razu zapytam co znacza te plamienia, mam nadzieje ze nic groznego:-( bardzo sie juz boje....
Nanages nic sie nie bój! Badz dobrej mysli. Za kilka dni bedziesz mialam swoje dziecko na rękach! My sie tu tego doczekac nie mozemy. Ja mam termin na koniec miesiaca wiec sie chyba najdluzej naczekam...
Powodzenia kochana! Trzymam kciuki!
Rany...to czekanie mnie wykończy! Ja chcę już rodzić!!!
Chyba nienormalna jestem, bo tydzień do terminu mam, a ja zachowuje się jakby cały poród nie dotyczył mnie Na nic nie czekam... Zacznie się, to się zacznie i już... Pomyślicie, że jakaś nienormalna, czy wyrodna matka jestem. I chyba macie racje
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Mitemil,dokladnie ze mna jest to samo...hi,hi.....wiec,to chyba tez tak moze byc...jedne sie doczekac nie moga i sie nakrecaja,a my poprostu spokojnie czekamy,co ma byc to i tak bedzie i nikt tego nie zmieni.....:-)
Manija
Mama sierpniowa'09
Mitemil wcale nie jestes wyrodna matka! Mysle, ze bardzo dobrze, ze sie nie nakrecasz calym porodem, bo sie pozniej zestresowac mozna, a to dla dziecka niedobrze. Ja tez wychodze z zalozenia, ze co ma byc to bedzie i mam postanowienie wszystko dzielnie znosic.
Ale doczekac sie malego nie moge tak czy inaczej, po prostu siedze w domu i mi sie cholernie nudzi hihi, wszystko gotowe, posprzatane, a tu jescze 18 dni to terminu..
Ale doczekac sie malego nie moge tak czy inaczej, po prostu siedze w domu i mi sie cholernie nudzi hihi, wszystko gotowe, posprzatane, a tu jescze 18 dni to terminu..
_karincia_
Fanka BB :)
Wiecie co ja u siebie zauważyłam??
..że jak chce mi się siusiu i to czasem tak, że wydaje się że jak siądę na kibelku to niczym wodospad będzie a tu malusieńkim strumieniem mi leci mimo że czuję że pęcherz ledwo trzyma
..że jak chce mi się siusiu i to czasem tak, że wydaje się że jak siądę na kibelku to niczym wodospad będzie a tu malusieńkim strumieniem mi leci mimo że czuję że pęcherz ledwo trzyma
reklama
Wiecie co ja u siebie zauważyłam??
no tak jest - ja tez nie raz lece a jak siąde to dupa nic nie poleci a parcie czuje
ale spróbuj pochylić się do przodu i podnieść ręką brzuszek do góry, wtedy powinno wiecej ulecieć;-)gdzieś tak czytałam...