reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze dolegliwości

No niestey, nasze bobaski naciskają na pecherz przez co ma mniejsza objetosc, dlatego trzeba czesciej biegac do kibelka. Ale podnoszenie brzuszka działa, wiecej wyleci faktycznie i spokoj na dluzej :-)
Juz mnie wkurza to chodzenie do kibla co chwile. A ledwo co skoncze, zejde na dol i znowu mu sie chce :baffled:

reklama
Dla mnie najgorsze są noce...budzę się co 20 minut na sikanie:baffled:....nawet w dzień pomimo, że piję dużo, tak często nie odwiedzam kibelka....
Ale się ostatnio w nocy uśmiałam...mała się ruszała w brzucholu i jak sikałam, to jakby to napisać.. leciało ze mnie pod różnym ciśnieniem - jak się ruszała - to mocniej, a jak przestała to powolutku...śmieszne uczucie:-D:-D:-D

Kasiu dziś poszłam do apteki poprosiłam o ulotkę tej maści i jest napisane że należy umyć piersi przed karmieniem:dry:
Skąd ty masz taka informację:confused:

Aniu, w poprzedniej ciąży położna laktacyjna w szpitalu doradziła mi tą maść i kazała smarować po karmieniu i powiedziała, że nie trzeba zmywać. I tak robiłam. Moja Ania nie miała z tego powodu żadnych problemów.
Teraz też kupiłam Bepanthen i na ulotce jest, żeby zmywać. Powiem szczerze, że nie wiem jak teraz będę postępować.

Jak stosować Bepanthen maść?
W pielęgnacji i leczeniu brodawek sutkowych matek karmiących-nakładać Bepanthen maść na brodawki po każdym karmieniu piersią, przy czym nie jest wymagane mycie brodawek przed karmieniem.
ja mam taką informację w ulotce na temat mycia brodawek :tak:

Dziewczyny pisalyscie jakis czas temu o bolach w pachwinach....teraz i mnie to dopadlo ledwo co chodze:-(moglaby ktoras z was napisac co jest tego powodem......?

reklama
Do góry