reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze dolegliwości

No niestey, nasze bobaski naciskają na pecherz przez co ma mniejsza objetosc, dlatego trzeba czesciej biegac do kibelka. Ale podnoszenie brzuszka działa, wiecej wyleci faktycznie i spokoj na dluzej :-)
Juz mnie wkurza to chodzenie do kibla co chwile. A ledwo co skoncze, zejde na dol i znowu mu sie chce :baffled:

reklama
Dla mnie najgorsze są noce...budzę się co 20 minut na sikanie:baffled:....nawet w dzień pomimo, że piję dużo, tak często nie odwiedzam kibelka....
Ale się ostatnio w nocy uśmiałam...mała się ruszała w brzucholu i jak sikałam, to jakby to napisać.. leciało ze mnie pod różnym ciśnieniem - jak się ruszała - to mocniej, a jak przestała to powolutku...śmieszne uczucie:-D:-D:-D

Kasiu dziś poszłam do apteki poprosiłam o ulotkę tej maści i jest napisane że należy umyć piersi przed karmieniem:dry:
Skąd ty masz taka informację:confused:

Aniu, w poprzedniej ciąży położna laktacyjna w szpitalu doradziła mi tą maść i kazała smarować po karmieniu i powiedziała, że nie trzeba zmywać. I tak robiłam. Moja Ania nie miała z tego powodu żadnych problemów.
Teraz też kupiłam Bepanthen i na ulotce jest, żeby zmywać. Powiem szczerze, że nie wiem jak teraz będę postępować.

Jak stosować Bepanthen maść?
W pielęgnacji i leczeniu brodawek sutkowych matek karmiących-nakładać Bepanthen maść na brodawki po każdym karmieniu piersią, przy czym nie jest wymagane mycie brodawek przed karmieniem.
ja mam taką informację w ulotce na temat mycia brodawek :tak:

Dziewczyny pisalyscie jakis czas temu o bolach w pachwinach....teraz i mnie to dopadlo ledwo co chodze:-(moglaby ktoras z was napisac co jest tego powodem......?

reklama
Do góry