reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze dolegliwości

reklama
Mi położna też móiła że nie trzeba zmywać bepanthenu :tak:
ból w pachwinach też u mnie a mały tak ostatnio fika że szok :baffled: poza tym dziś susza, ostatnio tyle śluzu a dziś nic praktycznie sucha wkładka, ciekawe :confused:

dziewczyny a może zalezy jaki bepanthen - bo jest krem i maść...zaraz zobacze co na moim napisali

Maggie - u mnie tez ostatnie niektóre dni podejrzanie suche

edit- ja mam maść i napisane w instrukcji wyraźnie "nie jest wymagane mycie brodawek przed karmieniem"

Ostatnia edycja:
Aż poszłam sprawdzić moją ulotkę.
Mam Bepanthen 50mg/g maść i tam jest napisane, że trzeba zmywać. Więc już trochę zgłupiałam - czy są dwie maście czy różne ulotki?

I tak poprzednio nie zmywałam i wszystko było w porządku, więc teraz też tak chyba będę robić.

Kasiu wychodzi na to ze sa dwie rozne ulotki, chyba tez na tych najnowszych jest ze nie trzeba zmywac, bo na mojej tez pisze ze zmywac. No ale w koncu zawartosc ta sama wiec ja nie zamierzam zmywac

Też nie będę zmywać - jak nasmaruję bezpośrednio po karmieniu to do kolejnego się wchłonie. No chyba, żebym musiała karmić jakoś szybciej, bezpośrednio po nasmarowaniu, to może przemyję na w razie czego.

oo Natala, właśnie mnie to gorąco uderza czasem masakrycznie, leżę sobie i czuję jak taka fala gorąca mnie zalewa :baffled: szczególnie twarz :shocked2: ponoć w okresie menopauzy takie napady gorąca się zdarzają z tego co mi wiadomo, ale u nas to nie wiem co znaczy :dry: myślałąm że to może ciśnienie skacze ale mierzyłąm i miałąm niskie, tętno trochę wyższe ale poza tym ok, więc cholera wie... może inne dziewczyny coś wiedzą?

reklama
A TEZ WLASNIE SLYSZALAM ZE TO WSZYSTKO PRZEZ TA BURZE HORMONOW....CZASEM JAK OBLEJE MNIE FALA GORACA TO NAGLE CALA SPOCONA JESTEM:baffled:A NAWET SLABO MI SIE ZROBI

Do góry