reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze dolegliwości

Kurcze tak sobie mysle to troche to by bylo klopotliwe zmywanie jak dzidzius co np. 2 godz wola cyca:tak: I za kazdym razem zmywac a po karmieniu na nowo smarowac:dry: No ale jak trzeba to mus! Dla dzieciaczka sie zrobi wszystko:tak::-) Czekamy co powiedza doswiadczone mamy;-)

reklama
Termin porodu sie zbliża ,bo 15 sierpnia -mam pytanie ,dziewczynki czy wasze piersi sa juz przygotowane jakos -czy wypływa znich juz jakas wydzielina ,czy jeszcze na to jest czas-całuski

U mnie nic!!!! Cisza!!!! Nawet za duzo nie urosly:wściekła/y: Ale dziewczyny juz tu pisaly ze to nie swiadczy o tym ze pozniej moga byc problemy z karmieniem:-)

Nie nie trzeba jej zmywac przed karmieniem:tak:
Ufff to super! Trzeba sie zaopatrzyc w ta masc!!! Nie wiecie czy ja tylko w Polsce mozna kupic:confused:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mi w żadnej ciąży nic nie wyciekało do samego końca,ale jak mocno nacisnęłam to jakaśmała kropelka sie pojawiła w jednej piersi,a co do maści to chyba wszędzie można ją zakupić

mi w żadnej ciąży nic nie wyciekało do samego końca,ale jak mocno nacisnęłam to jakaśmała kropelka sie pojawiła w jednej piersi,a co do maści to chyba wszędzie można ją zakupić

Dziekuje Piwonia! Ja to mam ten problem ze mieszkam w Szwecji i nie znam dobrze jezyka:baffled: A jak wyslalam ostatnio malzonka po wkladki laktacyjne bo sa potzebne do szpitala to wrocil z ochroniaczami na sutki:baffled:
Wiec jezeli cos chcem to musze podawac konkretne nazwy produktow:angry:

A mnie cieknie z piersi i to dosc duzo nie sypiam w stanikach wiec codziennie mam zaplamiona pizame.....i przewaznie leci mi z prawej piersi...niewiem czy to oznacza ze w tej piersi po porodzie bede miala wiecej pokarmu.....?

Mi tez nic samo nie leci z piersi,no jak mocniej nacisne to wtedy kropelka pocieknie.....ale z Gosia mialam podobnie...a pozniej pokarmu duzo....:-D:-D:-D

Ja sie nie martwie, ze mi nie leci. Raz posciskalam sutek i wyleciala kropelka. Tak mnie to zaszokowalo, ze prawie sie poplakalam :-D:-D hihi
Jestem pewna, ze jak Maly sie podczepi do piersi to zadziala i mleczko poleci.;-)

A mnie piersi urosly dwa rozmiary. Ale to tylko tluszcz przeciez :-(, wiec jak schudne po ciazy to cycolki tez sie zmniejsza:-(

reklama
Ja sie nie martwie, ze mi nie leci. Raz posciskalam sutek i wyleciala kropelka. Tak mnie to zaszokowalo, ze prawie sie poplakalam :-D:-D hihi
Jestem pewna, ze jak Maly sie podczepi do piersi to zadziala i mleczko poleci.;-)

A mnie piersi urosly dwa rozmiary. Ale to tylko tluszcz przeciez :-(, wiec jak schudne po ciazy to cycolki tez sie zmniejsza:-(
Ja przed pierwszą ciążą miałam miseczkę B a jak skończyłam karmić to zatrzymało się na D a teraz noszę już E lub F zależy od producenta a co będzie potem nie mam bladego pojęcia:confused:

Do góry