reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dolegliwości

no to ja miałam szczęście...po Jaśku @ nie były już takie bolesne no i zrobiły się o dzień krótsze :-)

niestety obiecywali też że po porodzie migreny miną ale... :-( :-( :-(

szczerze mówiąc wolałabym mieć nadal jeden dzień w miesiącu wyjęty z życiorysu i zwijać się z powodu @ niż jak mnie łepetyna na****la :-( bo to nie raz w miesiącu a kilka razy i czasem po kilka dni z rzędu :-(

reklama
rubi mam kumpla w PL, ktory przez pol zycia zdychal z powodu migreny..... i to takiej, ze kilka dni lezal plackiem w zaciemnionym pomieszczeniu a kazdy szmer niczym eksplozja rozsadzal mu czache.... i z bolu wymiotowal.... dramat to byl prawdziwy, bo te migreny go zupelnie znienacka napadaly, ale skonczylo sie to wszystko jakos pod koniec liceum. wyleczyli go w Akademii Medycznej w Gdansku - za to od tamtej pory ma alergie na wodke :-D, po pierwszym kieliszeczku wystepuja mu purpurowe plamy na twarzy i szyi..... ale usilnie sie odczula.....alergenem :-D

ja przed ciaza nie wiedzialam co to bol glowy, a po porodzie od czasu do czasu miewam bardzo silne bole, cale szczescie coraz rzadziej, to podobno po epiduralu do cesarki

Ostatnia edycja:
Do góry