reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki

A mimsie podobaja wasze brzusie! Ale wy szczuplutkie wszystkie i inaczej troszke rosna ale wszystkie cuuuudne!!
Ja tatoo nie mam i nie planuje chociaz u kogos bardzo mi sie podobaja :)
Missis ooo to ty szybko zalatwiliscie sprawy :D

reklama
Lolcia wedle życzenia wklejam tylko ze ten na brzuchu znieksztalcony teraz,ma już 14 lat po porodzie będę go ulepszać bo już mam " projekt". Stopę robiłam 5 lat temu i mam jeszcze jeden na plecach ;)

Załączniki

• 1423728255767.jpg
    1423728255767.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 96
  • 1423728311680.jpg
    1423728311680.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 98
Ja mam na ramieniu, najpierw była czarno-biała jaszczurka, zrobiłam ją jak miałam 16 lat, i była wielkim nieporozumieniem, na 30 znajomi poprosili kumpla tatuażystę żeby mi coś nowego z tego stworzył i mam kwiatka - lilię i teraz jestem zadowolona.
Ja kolejnego już bym sobie nie zrobiła, jedna pamiątka buntowniczych czasów mi wystarczy, po za tym w mojej pracy tatuaże nie są mile widziane, i z tym moim latem mam sporo problemów w upały żeby nie było go widać pod rękawkami.
Z galerii brzuszków robi się galeria tatuaży, super.
Erzsebeth słodziak z tego misia, mój synek nie lubi tatuaży po tatusiu, w wakacje z henny nawet sobie nie da zrobić.

dziewczyny śliczne domki i te duże i małe :) Jeśli chodzi o tatatuaże u kogos bardzo mi się podobają ale sama nigdy sie nie odważyłam

to ja wszystkie to wszystkie wklejam swój domek 23 tydzień Oliwka powiększa domek z tygodnia na tydzień :)

Wszystkie brzuszki cudowne... zresztą te ciazowe zawsze miały moc przyciągania wzroku innych:)

reklama
mamamm, mialy, maja i miec beda hehe, ja chociaz mam teraz swoj to jak widze ciezarowke z takim okraglutkim brzusiem to zawsze sie popatrze i sobie tak mysle jaka tam slodka dzidzia jest w srodku ;)

Do góry