asia97
Zaciekawiona BB
Powtórzyłam dla pewności czyli po 20 dniach i wyszedl taki sam wynik czyli <2.3Która litera w słowie TAK jest niezrozumiała?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powtórzyłam dla pewności czyli po 20 dniach i wyszedl taki sam wynik czyli <2.3Która litera w słowie TAK jest niezrozumiała?
Czekałam na ciąg dalszy xDPowtórzyłam dla pewności czyli po 20 dniach i wyszedl taki sam wynik czyli <2.3
Chciałam mieć pewność i spać spokojnieCzekałam na ciąg dalszy xD
Powtórzyłam dla pewności czyli po 20 dniach i wyszedl taki sam wynik czyli <2.3
jeszcze wczoraj pisałas, ze ZACZYNASZ brać tabletki, a dzisiaj już masz krwawienie z odstawienia?Dziewczyny biorę już jakiś czas te tabletki antykoncepcyjne. Ostatnie krwawienie z odstawienia trwało 4 dni po czym 2 dni przestało i znowu jeden dzień lekkie plamienia. Teraz krwawienie trwało 3 dni po czym 2 dni nic i znowu krwawienie lekkie jeden dzień. Czy to normalne?
Zaczęłam już brać wcześniej i lekko mnie to zmartwiłojeszcze wczoraj pisałas, ze ZACZYNASZ brać tabletki, a dzisiaj już masz krwawienie z odstawienia?
Idź trolluj inne fora.
Bujasz.Zaczęłam już brać wcześniej i lekko mnie to zmartwiło
Pora leczyć mitomanie.Zaczynam brać tabletki więc koniec moich shiz.