reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki

Kasia
Haha no ja tez stop nie mam ;-)

A bobrem to sie moj m zajmoje ;-) chlop przynajmniej sobie popatrzyc moze bo od pazdziernika w celibacie ;-)

Mamuska kasia super brzuszki :-)

Czoperka
Ja wilkinsona uzywam bo kupilam ostatnio big i byly o kant d... potluc a w tej samej cenie co wilkinson. Albo gilette polecam. A ja gole sie pianka meska nivea :-)

reklama
Nie ma czego :D kwestia przyzwyczajenia. Ja góry nie robię bo i tak mam takie jakby w g.owno patykow nawkladac :D robię raczej niżej i pupę i między jedną A drugą dziurką :) kuzwa jaki opis :D
Jak się dobrze naciagnie nie boli

Ginger haha jaki opis :-D:-D:-Dale woskiem najbardziej boli wlasnie gora. A wystarczy kilka razy sie poswiecic i potem duuzo wolniej odrastaja i mozna na jakis czas sprawe maszynka zalagodzic.
DM w Polsce nie ma, a szkoda bo fajniejszy niz rosmman.

Ginger podziwiam :) chociaż pewnie najgorszy pierwszy raz, a potem już z górki. Ja na tej samej zasadzie jadę pachy depilatorem, co też niektórym wydaje się straszne. Ale zrobiłam tak pierwszy raz, gdy byłam w liceum - wróciłam trochę zawiana do domu, mama dostała nowy depilator, to ja go chyc i do łazienki. Alkohol mnie znieczulił, więc nie było tragedii, a potem już takie liche odrastały więc nie bolało ;)

reklama
A to mój brzusio:) ImageUploadedByForum BabyBoom1423674947.888049.jpgtImageUploadedByForum BabyBoom1423674964.770964.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1423674947.888049.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1423674947.888049.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 102
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1423674964.770964.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1423674964.770964.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 98
Do góry