reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga :-)

Kivinko , żebyś wiedziała, że poszło ale na pewno nie to 18 kilo! :) z resztą, martwi mnie to, czy nie będę miała "placków" jak przestanę karmić! :hmm:

reklama
kvinko a bardzo zmienił Ci się ich rozmiar? Ja miałam 75C teraz mam 75D i to jeszcze nie koniec. A najgorsze jest to, że zrobiły mi się na nich rozstępy :-(

kivinko oo :) to powiem Ci, że różnica jest ogromna!
ja na szczęście uniknęłam rozstępów na brzuchu (co jest dość logiczne zważywszy na to, że nie chce się pojawić :)) a te na biuście pojawiły mi się zanim dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Stosujesz jakieś kremy?

kivinko no ja niestety już od momentu kiedy zaczęłam rosnąć wiedziałam, że mam skłonności do rozstępów, więc wolałam zapobiegać niż leczyć :) nie do końca jak widać mi się to udało, ale krem jaki obecnie stosuje jest o tyle fajny, że przyspiesza ich blednięcie.

Hm, mówisz, że już zaczynają Ci się robić plackowate? z tego co wyczytałam ten krem (który baaardzo polecam) pomaga właśnie zachować jędrność nawet w momencie kiedy przestaniesz karmić.

wszystkie macie cudowne brzuszki:tak::-D
exquise 18 kg:szok::szok: najważniejsze że nie widać:tak:
Ja póki co przytyłam 6 kg a przy Nikoli już było 10 ale wiem że to o niczym nie świadczy a szkoda

exquise jak się nazywa ten krem? I ile kosztuje
Paulusia ja też teraz mam wagowe zmartwienie - było 13 - 14 kg na plusie... jest 10-11 kg ( w zależności od pory ) :/

reklama
paulusia2209 zawsze kiedy wchodzę na wagę wyglądam mniej więcej tak: http://www.slupsk.edu.pl/clipperr/img/humor/garfield/garfield_10-19.gif :) Ale powiem wam dziewczynki, że baardzo żałuję, że nie mam takiego fajnego ciążowego brzuszka. Od dziecka mówiłam, że nie ma ładniejszego widoku niż brzuszek kobiety w ciąży :tak:

kivinko właśnie zauważyłam, że jesteśmy na tym samym etapie ciąży :happy: a krem nazywa się Fissan i kosztuje ok. 30 złotych. Za to jest bardzo wydajny i ładnie pachnie :)

Do góry