reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga :-)

reklama
kivi- pytanie tylko czy przez smarowanie nie redukujemy w jakimś chociaż stopniu kresek...tego nigdy nie wiemy:-p Ja na wszelki wypadek stosuje palmers, nie kosztował jakoś strasznie dużo, a i tak używałam wcześniej zwykłego balsamu...

Pauletta z tego co wiem i widzialam Palmers wybiela dobrze rozstepy - mozna go stosowac profilaktycznie i na bezposrednio na rozstepy :) wizualny efekt jest ponoc fajny

martolinka dzięki wielkie za informacje :tak:

Co do smarowania brzuszka: na pewno jest to sprawa indywidualna czy rozstępy się pojawią czy nie, ale ja wiem, że mam do nich tendencje i chcę mieć czyste sumienie jak się pojawią i móc powiedzieć, że zrobiłam co w mojej mocy, żeby im zapobiec ;-)

to ja sie pochwale jak co tydzien :D dokumentacja musi byc :D

Pojedyncze, 2012.01.15 o 21:29.jpg

exquise nieziemsko szczuplutka jestes :) pozazdroscic sylwetki ! A o brzuszek sie nie martw pewnie wyskoczy lada moment ! :)

reniuszek twój brzusiu jak zwykle śliczny:tak::-) zgrabniocha z Ciebie:)
exquise rzeczywiście malutki ale pewnie taka twoja natura:) podejrzewam że jeszcze wyskoczy:tak::-) i gdzie te twoje kg??

reklama
reniuszek: mam nadzieje, bo zawsze mi się podobały brzuszki. Chciałabym już móc się chwalić Wiktorkiem :)

paulisia2209 no właśnie nikt nie wie! podejrzewam, że po porodzie stracę 3/4 wagi :)

Do góry