mamaNadii2
Fanka BB :)
Lola- super napisane.Tez sie nie wstydze swoich rozstepow , paradowalam w stroju dwuczesciowym I smialo je pokazywalam wkoncu komus dalam zycie.Teraz tez mi kilka wyszlo i wcale sie tym nie przejmuje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już odliczamy tygodnie i dni, już nie miesiąceLola to taka nasza grudniowa poetka
O matko mam już 92 cm na wysokości pepka, teraz to dopiero będziemy rosnac. i brzuch mi się opuscil. Ja tu spanikowana mowie do meza zobacz brzuch już mi się opuscil a on z uśmiechem to znaczy że już zaraz bedzie dzidzia.
Kochana jedno drugiego nie wyklucza To, ze masz slady nowego zycia na swoim ciele nie oznacza, ze nie jestes hot i piekna Uwazam, ze slady, ktore zostawia po sobie ciaza sa piekne i kazda kobieta powinna byc z nich dumna [emoji173]Jak same hot mamuśki to ja już się na tym wątku nie udzielam, bo do hot nie należę
Ale kocham swoje dzieci i wszystkie niedoskonałości mojego ciała, bo to pamiątki po najszczęśliwszym okresie Pamiątki, gdy bylam architektem nowego życia, budowalam w sobie cud i tworzylam go od podstaw by teraz spoglądać na tę idealną buźkę, która niewinnie śpi, oraz tą która macha do mnie drobną rączką z monitora USG
Myślcie co chcecie, ja jestem dumna ze swoich rozstępów i blizn, bo to tatuaże mojego życia Jestem tygrysicą która zyskała swoje paski.
Moje ciało nosi ślady ciąży, ślady pamiątki tych szesliwych dni, tygodni i miesięcy od kiedy stałam się prawdziwą mamą
Haha, super, zdolnego masz meza [emoji12]Na poprawienie humoru!
!Uwaga może bulwersowac!
Mi ktoś przyczepil piłkę do brzucha
A gdy Mąż się napił to ukazał swój talent artystyczny:
Zobacz załącznik 781502
Nie chodzi o to ze sie wstydze rozstepow. ja mam ich wiele z okresu dojrzewania (najsmieszniejsze ze maz o nich nie wie= nie zauwaza ich!). Wlasciwie to w ciazy mi sie tak zrobilo ze mocno mi zalezy zeby po ciazy relatywnie szybko odzyskac atrakcyjnosc. Nigdy az tak sie nie przejmowalam. Hormony szalejaKochana jedno drugiego nie wyklucza To, ze masz slady nowego zycia na swoim ciele nie oznacza, ze nie jestes hot i piekna Uwazam, ze slady, ktore zostawia po sobie ciaza sa piekne i kazda kobieta powinna byc z nich dumna [emoji173]
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Faceci nie wiedza co to rozstepy dopoki im sie ich nie pokaze to samo z cellulitem [emoji14]Nie chodzi o to ze sie wstydze rozstepow. ja mam ich wiele z okresu dojrzewania (najsmieszniejsze ze maz o nich nie wie= nie zauwaza ich!). Wlasciwie to w ciazy mi sie tak zrobilo ze mocno mi zalezy zeby po ciazy relatywnie szybko odzyskac atrakcyjnosc. Nigdy az tak sie nie przejmowalam. Hormony szaleja
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!