reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki :) ❤

reklama
Lola to taka nasza grudniowa poetka :)

O matko mam już 92 cm na wysokości pepka, teraz to dopiero będziemy rosnac. :) i brzuch mi się opuscil. Ja tu spanikowana mowie do meza zobacz brzuch już mi się opuscil a on z uśmiechem to znaczy że już zaraz bedzie dzidzia.
Już odliczamy tygodnie i dni, już nie miesiące :)
Jeszcze troszkę i będziemy rozmawiać o karmieniu, nieprzespanych nocach, problemów z brzuszkiem, o odpadnięciu pępuszka, pierwszym uśmiechu i pierwszych Ząbkach :D
Jeszcze troszeczkę :)

Jak same hot mamuśki to ja już się na tym wątku nie udzielam, bo do hot nie należę :)
Ale kocham swoje dzieci i wszystkie niedoskonałości mojego ciała, bo to pamiątki po najszczęśliwszym okresie :) Pamiątki, gdy bylam architektem nowego życia, budowalam w sobie cud i tworzylam go od podstaw by teraz spoglądać na tę idealną buźkę, która niewinnie śpi, oraz tą która macha do mnie drobną rączką z monitora USG :)
Myślcie co chcecie, ja jestem dumna ze swoich rozstępów i blizn, bo to tatuaże mojego życia :) Jestem tygrysicą która zyskała swoje paski.
Moje ciało nosi ślady ciąży, ślady pamiątki tych szesliwych dni, tygodni i miesięcy od kiedy stałam się prawdziwą mamą :)
Kochana jedno drugiego nie wyklucza :) To, ze masz slady nowego zycia na swoim ciele nie oznacza, ze nie jestes hot i piekna :) Uwazam, ze slady, ktore zostawia po sobie ciaza sa piekne i kazda kobieta powinna byc z nich dumna [emoji173]

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Kochana jedno drugiego nie wyklucza :) To, ze masz slady nowego zycia na swoim ciele nie oznacza, ze nie jestes hot i piekna :) Uwazam, ze slady, ktore zostawia po sobie ciaza sa piekne i kazda kobieta powinna byc z nich dumna [emoji173]

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Nie chodzi o to ze sie wstydze rozstepow. ja mam ich wiele z okresu dojrzewania (najsmieszniejsze ze maz o nich nie wie= nie zauwaza ich!). Wlasciwie to w ciazy mi sie tak zrobilo ze mocno mi zalezy zeby po ciazy relatywnie szybko odzyskac atrakcyjnosc. Nigdy az tak sie nie przejmowalam. Hormony szaleja:)

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Nie chodzi o to ze sie wstydze rozstepow. ja mam ich wiele z okresu dojrzewania (najsmieszniejsze ze maz o nich nie wie= nie zauwaza ich!). Wlasciwie to w ciazy mi sie tak zrobilo ze mocno mi zalezy zeby po ciazy relatywnie szybko odzyskac atrakcyjnosc. Nigdy az tak sie nie przejmowalam. Hormony szaleja:)

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Faceci nie wiedza co to rozstepy dopoki im sie ich nie pokaze to samo z cellulitem [emoji14]
Moj mi ciagle powtarza jaka to seksowna jestem ... ;) ale po ciazy zabieram sie za siebie chyba, ze dziecko zrobi ze mnie seksi mame i wroce do swoich rozmiarow ;)

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
Zgadzam się. Faceci nie widzą rozstępów ani celulitu. Oni widzą krągłości ;) dlatego tak bardzo kręcą ich cyce i pupy :)
Ja mam rozstępy z każdej z ciąż .. na szczęście nie na brzuchu.. i nie widać ich.

Chyba codziennie będę pstrykac sobie fotke.. mam wrażenie że brzuch mam codziennie niżej

Do góry