reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga :-)

U mnie 2kg mniej niż przed ciążą... i ćwiczę z Mel B, bo pomimo płaskiego brzucha, mój dół pozostawia wiele do życzenia ;-)
I za miesiąc czeka mnie wyprawka do pracy (bo wszystko na mnie wisi) :-D Nawet dostałam premie za dobre wyniki osiągnięte w zeszłym roku, więc będzie szaleństwo zakupów :-D

reklama
Ja tak jak przed ciaza, choc tendencja spadkowa wciaz jest ;-) Dol brzucha wyglada niestety niekorzystnie (po pierwszej ciazy mialam super extra plaski brzuch - cwiczylam na stepperze). Teraz jakos nie mam sily na kicanie na stepperku, ale codziennie robie brzuszki.
adasza, MelB niezle wymiata, co? Tez zaczelam z nia cwiczyc i chyba powinnam powrocic do romansu :laugh2:
Ja za duzo ciastostatnio jem :confused2: (btw. biszkopt do wuzetki z Moich Wypiekow jest beznadziejny, lepiej zrobic normalny :laugh2:)

Gratuluję Wam dziewczyny takich osiagów, u mnie waga za cholerę nie chce ruszyć w dół i bez ćwiczeń regularnych chyba się nie obędzie. Najgorsze, ze jest tak praktycznie od samego porodu i nie wiem czy tu ta nieszczęsna tarczyca czegoś nie namieszała, bo nie zapycham się jakoś bardzo:-(

lazy jeśli masz problemy z tarczycą to pewnie dlatego waga nie chce popuścić :-(
gosik ja mam troje dzieci a to dopiero wyzwanie :-p waga leci w dół a ja nie ćwiczę wcale :-p
ale za to mój brzuch to mega flak :cool:

Ja dziwnie wyglądałam z brzuszkiem, mam 156 :D przed ciążą ważyłam w granicach 46kg, a teraz 43,5-44kg :/ w ciąży dużo wymiotowałam, masakra, mała zabrała ze mnie cały zapas żelaza włącznie z mięśniami :( muszę zacząć ćwiczyć, bo wyglądam jak szkielet :'( (choć są chudsze kobiety, ale dla jak dla mnie to jestem szkieletem :p )

Do góry