reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki

reklama
Martucha
Ta twoja dzidzia to tez sie niezle bunkruje :-) ja bym chciala miec mniejszy bo mi tak ciezko juz... ;-)

Malinka
Jaki zgrabniutki szpiczasty :-) dokladnie jak z gazety !;-)

Kasia
Witaj waaallleeennniiiuuu :p piekny brzucho :-D

Smile
Takas slodka ze zjemy?:-D male jest piekne :-D no moze nie calkiem wszystko :p slodki zgrabny brzusio :-)

Mamagata
O tez pokazny :-)

Ja nie wiem mi cyce nie rosna o_O :-D

Myszkajoasia- ale laska z Ciebie, brzuszek tez zgrabny :) az trudno uwierzyć ze tam taki chłop siedzi :)

Mississ- u Ciebie tez zgrabna piłeczka co Ty chcesz od swojego brzusia :)

Martucha , malinka - wasze jakie maleńkie :)

Kasia- jakich waleni ??? Ja sie pytam ??? A tatuaż zaje*****:)

Mamagata - ładny brzusio :)

Smile- pozazdrościć figurki , nic nie będziesz musiała zrzucać po ciąży ;)

Oglądam zdjęcia z pobytu w Australii i trafiłam na zdjęcie na którym byłam w 17 tc i tak się jarałam "jaki już mam brzuch". Teraz nie mogę się go doszukać :-)

DSC03725.jpg

Załączniki

• DSC03725.jpg
    DSC03725.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 311
A to mój w czwartym miesiącu , taki malutki :) i słodziudki :)ImageUploadedByForum BabyBoom1429806033.493335.jpg
Nie to co teraz hehe

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1429806033.493335.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1429806033.493335.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 309
zbieram się i zbieram z wrzuceniem brzucha swojego.. i jakoś tak tylko egoistycznie oglądam.. niech będzie i brzuch nasz :D zdjęcie sprzed tygodnia - początek 32 tygodnia.. mam wrażenie, że teraz już jest większy, ale niech będzie taka fota :D
IMG_1063 - Kopia.jpg

Załączniki

• IMG_1063 - Kopia.jpg
    IMG_1063 - Kopia.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 342
reklama
Do góry