reklama
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Dziewczyny uważałabym z wysiłkiem fizycznym po CC. Mięśnie brzuszka muszą się zejść , dojść do siebie Myślę , że basen , spacery będą ok
robaczek_25
mama dwóch syneczków:)
Gochson
mozna ćwiczyć ale jak już brzuch na to pozwoli, kiedyś na pewno
mozna ćwiczyć ale jak już brzuch na to pozwoli, kiedyś na pewno
kasiagaw
Fanka BB :)
Ja gdyby nie fakt, że szwy ciągną mnie na tyłku jak cholera, to chętnie już bym zaczęła coś ćwiczyć, bo jak patrze na mój nienapięty brzuszek w postaci oponki to mnie trzęsie...
ilooonka
mama Emisi :)
kasia - nie jestes sama z brzuszkiem...ja tez jak patrze na mój to mnie krew zalewa, ale pocieszam sie myslą, że jestem dopiero niecałe 3 tyg po cieciu i wszystko przede mną - minie troszke czasu i dojdziemy do siebie
ewela_grzyba
Dziewczyny byłam wczoraj kontrolnie u ginka. I co do ćwiczeń powiedział tak: że teraz 6 tyg. po CC mogę spacerować , biegać (jakiś delikatny truchcik), jeździć rowerem. Jak zapytałam o brzuszki - to jeszcze nie, najwcześniej za 4tygodnie, czyli 2,5 miesiąca po porodzie. I tego będę się trzymać, żeby sobie jakiejś biedy nie narobić.
Paulettta
A to spacerować nie można wcześniej? Ja cały czas gdzieś wychodzę i chodzę z małym na spacery...
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Dziewczyny z innego wątku na rozluźnione mięśnie pochwy polecają kulki gejszy Kulki gejszy - najlepsza rzecz, jaką można włożyć do pochwy | Barbarella.pl - Najseksowniejszy portal dla kobiet
Jeżeli chodzi o brzuszek flaczek podobno cuda działa hula hoop fitness hula hoop z masażem - Portal i Forum użytkowników fit.pl
wszystko dostępne na allegro i zamierzam sie zaopatrzyć;-)
Jeżeli chodzi o brzuszek flaczek podobno cuda działa hula hoop fitness hula hoop z masażem - Portal i Forum użytkowników fit.pl
wszystko dostępne na allegro i zamierzam sie zaopatrzyć;-)
reklama
a mi zostalo 5kg najgorsze te uda i brzuch, kupilam sobie nawet majty korygujaco wyszczuplajace ale tylko plecy i żebra mnie po nich bola, na dodatek zwijaja sie i jak mam obcisla koszulke to zaraz widac szynke a rana po cc boli tzn bardziej brzuch i wnetrznosci wiec u mnie bieganie czy hula hop odpada:-(