reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga :-)

Ja jestem załamana... PRZYTYŁAM!! :-(
To karmienie piersią i kolki małego mnie wykończą... ostatnio jem tylko chleb z masłem i d..a rośnie :(

reklama
u mnie też waga nadal stoi na 72kg i w żadne ciuchy nadal się nie mieszczę...i ciągle jestem głodna i piję jak smok wawelski...masakra...:szok:

widzę że nie jestem sama, przed ciąż ważyłam 60 kilo przy 170 cm, w dzin porodu 83 kilo, dzić 68, czyli 8 za dużo jeszcze i mimo karmienia piersią waga stanęła w miejscu...poza tym , że podobnie jak Wy nie mam w co się ubrać to ogólnie wisi mi to, bo wiem, że waga zleci jak skończę karmić :) czyli za jkiś rok czasu;-):-)

Przy wzroście 180 cm ważę aktualnie 80 kg:cool2:jeszcze 8 - to jakaś magiczna cyfra jak czytam powyzsze posty- i będę jak z przed ciąży;-)od kilku dni waga ani drgnie

Mi zostało jeszcze 2 kg do tego ile ważyłam przed ciążą ale chciałabym zrzucić minimum 7 a jakby się udało 10 kg to było by super, mam nadzieję że się uda

jupi ja juz mam 49 na wadze :D ale za to biodra jak u dorodnej smoczycy :D i elastycznosc skory i napiecie miesni jeszcze nie taki jak byly:) 3 kg do wagi wyjsciowej nam brak.

dziewczyny czy wam tez urosly stopy?? nie mowie o opuchliznie tylko na dlugosc.....na mnie czesc butow na dl za krotka :(((

Reniuszek jakiez było moje ździwienie po pierwszej ciazy kiedy nie wchodziłam w swoje buty !!!:-D Po pierwszej ciazy poszłam z 40 na 41 i tak juz zostało. Tym razem stopa nie urosła. Nie wiem skad to sie bierze i jak to wytłumaczyc ale juz słyszałam ,ze sie zdarza. :-)

Reniuszek po ciąży z Antkiem zmieniłam obuwie z 39 na 40;-)teraz stopa się nie zwiększyła

granica 8kg do zrzucenia przełamana;-)zostało 7,5:-p

Ja mam jeszcze 3,5 kg do wagi wyjsciowej czyli nie jest zle choc mam wrazenie ze polowa Tego usadowila sie w cycach. Nie mieszcze sie w staniki I ciagle bola mnie piersi, koszmar. No I dla wygody chodze po domu bez staniki...jak nic skonczy sie to nalesnikami :no:

reklama
Ja mam jeszcze 6,5 kg do zrzucenia ale przybralam 21 kg w ciazy wiec wynik jest niezly. Zauwazylam ze tygodniowo trace 400 gram i mam nadzieje ze ten spadek sie niezatrzyma.

Do góry