reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga...

reklama
Dziewczynki ale macie ladne brzuszki :tak: Teraz juz wszystkie mamy co nosic z przodu hehe.Ehhh te slodkie kilogramy:-D Ja chyba meza namowie na jakas sesje,bo tutaj w Norge chyba bym sie nie wyplacila;-) Wiec moze niech on mi strzeli pare fotek na pamiatke,bo ani sie obejrze a maluch bedzie juz z nami i brzuszek zniknie.
U mnie niedlugo zacznie sie 36tc a na plusie 11kg:sorry2: Nie jest zle :-p

Dzięki dziewczyny :) ale serio - waga u ginekologa nie kłamie ;( prawie 15 było tydzień temu... ale spoko, spoko - zamieniłam białe pieczywo na ciemne i zamiast słodyczy wcinam owoce :) także mam nadzieję, że już dużo nie przytyję :D

Ja zaczełam 32 tc i jestem jakieś 14 na plusie :( a przede mną jeszcze dwa miesiące , zima w drodze zachcianek w cholere...jak przez trymestry nie chciało mi się nic tak teraz...pizza, lody, bita śmietana z owocami i zupa mleczna z płatkami czekoladowymi - takie mogło by byc moje menu :zawstydzona/y::wściekła/y::szok:

Oto mały efekt moich nudów po położeniu Marysi:
Dokładnie miesiąc (wg OM) został mi do porodu, na wadze plus 18kg:zawstydzona/y:, w "talii" 116cm, no i mały kolaż;-)
100_FUJI [DVD (PAL)].jpg

reklama
Do góry