reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga...

Jak pisałam wyzej, 2 tyg temu miałam niecałe 7 na plusie, ja wagi nie mam w domu, więc teraz nie wiem, okaże się za 3 tyg na wizycie u gina :)

reklama
po wczorajszej wizycie mogę napisać, że oficjalnie ważę 59 kg, czyli 7 kg na plusie od wagi startowej. już mnie nie przeraża ten przyrost wagi, ważne, żeby z maluszkiem było dobrze, a wszystko co nadprogramowe później zrzucę.

i moje dla porównania
20 tydzień i 22 tydzień
20tydz.jpg22tydz.jpg

na plusie jakieś 4,5 kg

Inka, cudny brzuszek, taki malutki, a ja to mam już kompleksy hehe :)
O proszę, troszkę niewyraźne no ale... (całe szczęście na razie kg tylko w brzuszek idą, który prze do przodu jak oszalały;p)
Zdjęcie0533.jpg

fajne brzusie, teraz to już naprawdę jest na co popatrzęc:)
Kota, no 7 całeee, ale mam wrazenei ze mi poszło w boczki hih ale co tam w porowaniu z młodym to lajcik:D
Phelania no wiem ze tu tak wyglada, ale kurde własnie nei wiem dlaczego ale na zywo wcale nei wyglada na taki duzy, wrecz wszyscy mi mowia ze mam mały brzuszek.. moj aparat pogrubia:D hihi najwazniejsze ze jest fajny:).
Mari, Dagne, Inka super brzunio:)
Mineralna hih no ale troszkę ci jeszcze zostało czasu więc z pewnoscia przytyjesz:0 ale widzisz poki co nie musisz myslec o problemie zrzucania pociazowych kg:).

inka, śliczny malutki brzuszek, ale widać na porównaniu, jak się podniósł do góry :tak:

dagne, jakie kompleksy! sexy wyglądasz, że hej! piękny masz ten brzuszek i piersi też :tak: :-D

asko, jak ja wczoraj po kąpieli w samej bieliźnie chodziłam to mój M. stwierdził, że od przodu w ogóle nie widać, że jestem w ciąży, że NAWET talię jakąś tam jeszcze mam haha, no ale patrząc z boku się nie wyprę, że jestem ciężarówką. zresztą mój synek lubi mi wypychać brzuch do przodu, czasem to aż zaboli i go delikatnie muszę ręką chować do środka, ile ja bym dała, żeby mieć podgląd, co on tam wyprawia :-D

Czesc brzuszkowe mamy ;-)U mnie 26tc. A ja puchne i bardzo sie ciesze,bo do 5 miesiaca,to bylo malo co widac.Teraz za to mam sie czym pochwalic.A na wadze 7 kg do przodu:tak:

IMAG0045.jpg

reklama
Do góry