reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga...

Ja od początku ciąży przytyłam dokładnie 1kg 600 gram, ale lekarz się nie czepia mojej wagi póki co.

Piękne brzuszki dziewczyny, przynajmniej widać że ktoś tam mieszka ;)

reklama
Dawno tu nie zaglądałam, a tu takie rodzynki:-)
Kota, super Wasze brzuszki..choć Twój śliczniejszy!!!
Żabcia, ładnie Cię wygięło.. i ładny już brzuszek!!!
Mineralnkocica - extra kotek zagląda na Twojej księżniczki domek:-D
Sergi - biję pokłony Twojemu fotografowi osobistemu, do mnie też go podeślij:-p;-)!!Super!!!!
Salsik- ładne lokum mają Twoje córcie..przynajmniej mają miejsce na zabawę:-)
Niunia - super piłeczka!!!!Pocieszę Cię,że ja tez plus 11,5 kg na wadze;-)
A tu mój brzusio:

Załączniki

• 26 tc +3d [DVD (PAL)].jpg
    26 tc +3d [DVD (PAL)].jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 42
ale się zdjęc posypało, hihi brzuszki już takie okrąglutkie to jest co podziwiać.
mamuski piękne brzusie!!!!
a to moj dzisiejszy:) 21t4d 7 kg + .. masakra..
21t4d.jpg

a ja mam już 6kg na plusie i trochę mnie to martwi co będzie dalej bo w drugim trymestrze apetyt mi coś dopisuje...mój brzuszek z dzisiaj (skończony24t)
Co prawda podobno w drugim i trzecim trymestrze powinno się przybierać ok.0,5kg tygodniowo, no i niby tak przybieram ale i tak mi się wydaje, że to dużo już te 6kg...chyba nigdy w życiu tyle nie ważyłam co teraz!!!

Załączniki

• P8250401.jpg
    P8250401.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 55
Mari - ale szczupltka jestes:szok:brzusio super
Asko- brzuszek bardzo pokazny 7kg to jest malutko przy moich 14kg:-(juz mam na wadze równe 80kg a gdzie do konca ciazy:szok:
maxwell - brzusio uwidoczniony i to jest najwazniejsze
Salsik- masz sie czym pochwalic sssuper
Sergi- fotograf pierwsza klasa ale jaka pamiatka;-)brzuszek rwwelacja

Ostatnia edycja:
Mari, wg mnie 6 +, to wcale nie dużo. Ja teraz pewnie będę miała niecałe 8, bo 2 tyg temu miałam niecałe 7 +. Mój gin nie widzi nic złego w tej wadze, więc się go słucham. a Twój brzuszek cudny :) jak i wszystkich dziewczyn- każdy na swój sposób wyjątkowy :)

reklama
Do góry