reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga...

Violett- z tym kontrolowaniem wagi u niej byl problem:-)frytki to dla niej bylo jak sniadanie:-Dza zdrowo sie nie odzywiala.Ja tak na poczatku przytylam o 5 kg za duzo ale to przez to ze rzucilam papierochy:tak:i jestem z siebie dumna .... choc myslalam ze nie dam rady ale dzidzi zdrowie najwazniejsze niz moje zachcianki papierosowe
Mła-dziekuje kochana za dsłowa otuchy , to nastepny wątek na BB jak urodza sie nasze maluchy bedzie "TRACIMY KG " hehehe i mam nadzieje dziewczynki ze bedziemy sie wspierac w tym watku:tak:

reklama
Phelania no to co sie dziwic ze przytyla tyle..
I gratuluje ze udalo sie rzucic smierdacy nałóg:)
Oj napewno bedziemy sie wspierac :) Ja chce wrocic do wagi z przed pierwszej ciazy - 50 kg :)

Mła-napewno doceni super ze nie jestem sama,bodajze w grudniówkach jest jeszcze jedna mamuska która palila ,wazne ze nie jestesmy same i rozumiemy dobrze te psakudny nałóg :-) Violett-zazdoszcze mam nadzieje ze nie wroce do nalogu zobaczymy po karmieniu...

tez paliłam kochane ale odrzuciło mnie od fajek na całe szczęście co prawda poszło w kg ale fakt,faktem przynajmniej nie truje4 ani siebie ani Aleksa :-) i napisze wam szczerze,że dym mi strasznie teraz przeszkadza:zawstydzona/y:

Brzuszek w 21-22tyg ciąży , domek małej Jowity :)

Waże -77kg czyli generalnie stoje w miejscu raz waże 76-73-77- waga sie waha ( ale nie przytyłam nic)

reklama
Do góry