reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga...

reklama
Kurcze, to dopiero 23 tc, a ja już ważę 87 kg..:-(
A tu mój brzusio:

Załączniki

• 23tc+3d.jpg
    23tc+3d.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 63
dziewczynki piekne brzusie !!!

ja się dzisiaj zważyłam i mam +6 kg...myslałam, ze będzie mniej, ale nie jest też jakoś strasznie przerażająco...stawiam jeszcze, że do końca przybędzie z 9-10 kg, bo przyrost wagi od teraz sie zwiększy, wiec do końca ciązy nie powinnam przekroczyć założonych 15 kg...tak sie łudze przynajmniej... najważniejsze jest pozytywne nastawienie..hehe ;D

to ja wstawiam swój brzuchol...robi się coraz większy a i kilogramów przybywa...

Załączniki

• zestawienie brzuch.jpg
    zestawienie brzuch.jpg
    9 KB · Wyświetleń: 100
dziewczyny piękne brzusie, a ja w koncu odzyskałam na trochę swoj aparat( bo za 2 tyg. znowu go zawoże do tesciow niech robią fotki na budowie) wiec mysle ze jak znajde troche czasu to pstryknę brzusia:).
Maxi.. hm.. dziewczyno ale po tobie wcale nie widac tych 87, ślicznie wygladasz i piekny brzuszek:)

w końcu zmobilizowałam sie i zrobiłam sobie foto, brzusio zaczął rosnąc od 3 tygodni i z każdym dniem jest coraz większy :) na razie 4,5 kg na +
fotka 13 tydz i 22d3

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry