reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga...

reklama
a to mój brzusio w 20 tygodniu :) jakby troche zwolnil ze wzrostem... :baffled:

Załączniki

• SNC03701.jpg
    SNC03701.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 42
Ja zaczynam 21 tydzień ciąży z bliźniakami,a w ubiegłym tyg.byłam u gin. i tak mnie zrugała,że szok:-p,przy wadze w karcie ciąży postawiła mi 2 wykrzykniki bo od początku ciąży przybrało mi 7 kilo.

Ja zaczynam 21 tydzień ciąży z bliźniakami,a w ubiegłym tyg.byłam u gin. i tak mnie zrugała,że szok:-p,przy wadze w karcie ciąży postawiła mi 2 wykrzykniki bo od początku ciąży przybrało mi 7 kilo.

naprawdę Cię zrugała???? ja w jedynym kluskiem w środku mam na plusie niecałe 6 kg, a mój gin powiedział, że przyrost wagi jest ok, a Ty dostałaś baty za 7 kg z dwoma szkrabkami? kurcze :-D

reklama
Normalnie dostałam OPR,mąż mnie bronił jak mógł,ale lekarka była nieugięta.Ale,aż tak bardzo się tym nie przejęłam bo jakoś nie bardzo wiem z czego niby miałabym zrezygnować w jedzeni, słodyczy nie podjadam,gazowanego nie piję,śmieci typu chipsy czy fast foody też nie jem zresztą nigdy nie byłam zwolenniczką tego typu jedzeń.Dzieciaczków jest dwójka,dobrze się rozwijają,a poza tym są to bliźnięta dwujajowe i każde sobie rośnie niezależnie od drugiego w swoim worku i ze swoim łożyskiem-a to jest najważniejsze.:-)

Do góry