reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga...

Inka, mega piękne zdjęcie!!! cudowne :)

dziewczyny, ja od porodu smaruję brzuch żelem poporodowym Mustela i z dnia na dzień widzę, że stan skóry jest coraz lepszy, nawet M. się dziwi, że tak szybko się ujędrnia. no i poza tym non stop mam na cycku uwieszonego dziecia, więc siłą rzeczy mało czasu na jedzenie..

reklama
Pozazdrościć waszych brzuszków poporodowych :)
Ja jeszcze z małą w brzuchu i +20kg.
DSC02540.jpg
Nie mam fotki z profilu :p To wczorajsza fotka z brzuszkiem :) Nawet smerf się zdziwił że taki wielki :)
Znalazłam fotkę sprzed kilku dni :)
IMG_2494.jpg

Ostatnia edycja:
page.jpgJednak się zdecydowałam, ale chyba bardziej dlatego by mieć większą motywację, nie spodziewałam się, że mój brzuch tak strasznie wygląda, dopiero te fotki mi to uzmysłowiły. MASAKRA.

Dorotar - podziwiam za odwagę, zmotywowałaś mnie, żebym i ja zrobiła sobie "pamiątkę" do rozpoczęcia działań nad sobą;-)..
Mój brzusio (siniaki to ślady po zastrzykach p/zakrzepowych)
DSCF0744 [DVD (PAL)].jpgDSCF0745 [DVD (PAL)].jpgDSCF0746 [DVD (PAL)].jpg
I ja - 3 tygodnie po porodzie:
DSCF0749 [DVD (PAL)].JPG

reklama
Dorotar mój wygląda podobnie tylko rozstępów dużo więcej i wątpię, żebym zdecydowała się na fotkę :zawstydzona/y: Dziś tata ma do mnie przyjść i przynieść mi wagę więc będę wiedziała ilu z ciążowych kilogramów udało mi się już pozbyć.

Do góry