reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga...

reklama
Asko - no ja przytyłam tym razem 21 kg..;-) Także jeszcze trochę przede mną..ale, jak się karmi piersią - to od razu widać efekty:tak:
Kota - wow, prawie nie widać, że byłaś w ciąży!!!:-)
Ja mojego brzusia nie wstawię, bo oczywiście rozstępy masakryczne, jak brzuch spadł:szok:

Wy tutaj chwalicie się waszymi płaskimi super brzuszkami więc ja pochwalę się moją piłeczką, którą pewnie jeszcze trochę ponoszę :-D
388921_327266437284560_304991352845402_1290558_1385415478_n.jpg

wczorajsze z sesji...

Inka, to zdjęcie jest świetne. Nie widziałam jeszcze takiego pomysłu na sesji ciążowej - bardzo oryginalny, ale i trafny. Oczywiście kojarzy się ze "Stworzeniem Adama" Michała Anioła...

Podpisuję się pod Młą :) Inka - oj świetna ta sesja musiała być:)
Kota - ja jestem przerażona widząc Twój malutki brzuś... jeny, kiedy ja wrócę do formy hehe...

reklama
INKA zdjecie piekne...! Nie powiela schematu zdjęć z sesji brzuszkowych :)

KOTA brzuszek masz super! ale Ty szczypiorku za tydzień już będziesz miała znów figurę jak sprzed ciązy pewnie :-)

U mnie tez z przodu flak, muszę ta skóre uelastycznic i smaruje na potęgę ! Niestety tym razem znów po porodzie wylazło kilka rozstępów i skumulowały sie te z dwóch ciaz i nie wyglada to narazie dobrze,( ale tragedi tez nie ma, jak zbladną to raczej nie będa się rzucac w oczy).
U mnie równy tydzeń po porodzie -8kg, czyli jeszcze zostało 5kg...mam nadzieję, że szybko je zgubie, a póżniej jeszcze biore sie za 5 kg, które zostały z pierwszej ciązy:baffled: Czyli generalnie na chwile obecna, rachunek jest taki, ze po dwóch ciażach ważę 10 kg więcej od mojej idealnej wagi :) W sumie bilans nie jest zły...do zrzucenia :)..haha..optymistka;-)

Do góry