reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga...

Najgorsze, że nie mogę podjąć żadnych ćwiczeń, bo jestem po CC, niby czuję się już dobrze czasami tylko coś ciągnie ale to wszystko musi się dobrze zagoić w środku by podjąć jakiś wysiłek, może któraś z was wie jak to z ćwiczeniami po CC???

reklama
A no to i ja zmotywowałam się do pokazania brzuzka po co tam mam 4-5 kg na plusie 9 kg pożegnałam 13 dni po porodzie
ale co do tego że byłam w ciąży wątpliwości nie ma bo kreska ciążowa bardzo widoczna i pewnie ok 2 m-cy będzie schodzić jak w poprzedniej ciąży, choć i tak jestem dumna z brzuszka bo dał radę już drugi raz się rozciągnąć bez rozstępów a był meeeggga wielki:-D
DSC02370.jpgDSC02373.jpg

Ostatnia edycja:
gosia, gdyby nie ciążowa kreseczka, to nie ma szans na odgadnięcie, że ten brzuszek jeszcze niedawno był ciążowy!

dziewczyny, na rozstępy już nie ma rady, chyba po prostu trzeba je traktować, jak pamiątkę po ciąży i czekać, aż łąskawie raczą zblednąć. a skóra się z czasem "zwinie" :)

a to mój brzuszek z wczoraj, 9 dni po porodzie: (wybaczcie jakość, cykane komórką i przy lichym świetle)

20111220(002).jpg20111220.jpg

nie no Kota, Gosia, toż to brzuchy marzenie po ciąży!!!! ja w życiu takiego nei będę miała, mnie czekać będzie mega praca, ale tym razem nei odpuszczę, w poprzedniej owszem kg same ładnie schodziły ciut dieta pomogła, ale brzuch... trochę olałam teraz nie mam zamiaru:)

reklama
Asko- kurcze jak patrze na twoja pileczke , to az mi lezka sie w oczku pojawia:tak:niesamowite jest te 9 miesiecy:-)brzusio przecudny:tak:

A ja mam dołka ze swoja waga:-(minelo 2 tyg od porodu ,w dniu porodu wazylam 85kg teraz 78kg, i waga stoi w miejscu:szok:na wigilie malutko zjadlam próbuje jak najmniej jesc a tu duppaaaa,czy waga jeszcze spadnie ???czy juz wszystko w mojej incjatywie?

Do góry