reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga...

Izi, Kota, seksi-mamuśki, nic dodać, nic ująć! :)

A poniżej postępy mojego bębenka ;) Aktualnie 31 tc +10 kg.

23-28-31tc.jpg

reklama
izu super porównanie z Nadią masz chyba mniejszy brzuszek albo to złudzenie ale wyglądasz uroczo ja nie mogę znaleść zdjęć z poprzedniej ciąży bo zmieniłam kompa i gdzieś na płycie a właśnie chciałam sprawdzić jak z chłopcem a jak z dziewczynką ty wyglądasz i na obu fotkach
Mła piłeczka superowa u ciebie na fotkach naprawdę najlepiej to widać jak rośnie ci piłeczka super ale gdzie te 10 sorki ale aż nie wierzę mi to w boki i uda poszło a ty dziewczyno taka sama na każdym zdjęciu naprawdę pozazdrościć

naprawdę niezłe z was laski

Gosia, dzięki kochana :) Te 10 kg poszło głównie w brzuch oraz w oponę podtrzymującą - zgodnie z teorią mojej psiapsiółki, że brzuch bez opony urwałby się ;))))

Gosia, dzięki kochana :) Te 10 kg poszło głównie w brzuch oraz w oponę podtrzymującą - zgodnie z teorią mojej psiapsiółki, że brzuch bez opony urwałby się ;))))
ha ha dobreee no to masz fajnie bo ja też mam 10 ale mi w uda i biodra wlazło w brzuch niewiele no ale cóż mam to po mamie :cool: a później córka mi tym samym odpowie geny>>>>>>>>>>>:sorry:

reklama
Mła hehe fajnie pomyślałaś z tą historią brzuszka w tym samym wydaniu:) hihi kurde podziwiam ze ciagle miescisz się w te spodenki i mam wrażenie że dopinasz... albo niedowidzę :)
Izi super brzusio moj jest zdecydowanie bardziej rozlegly niz wypięty w przod stad wszyscy mi mowia ze nie wygladam na 29tydz. Ale porownujac zdjęcia z ciąż obu tez widać roznicę:)

Do góry