reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga...

Asko, spodenki zakładam już tylko do zdjęcia, nie byłoby mi w nich za wygodnie, ale zapinają się jeszcze, zapinają. Jeśli Cię to pocieszy, ze zwykłymi spodniami nie jest już tak dobrze ;)

reklama
Kota, masz sliczna i zgrabniutka pileczke!:-)
Izi, rzeczywiscie troche inaczej brzuszek wyglada, chyba,ze mam omamy wzrokowe. Pieknie wygladasz!:tak:
Mla, fajny pomysl z tym porownaniem, teraz to juz pileczka do kosza. A z kilogramami, to chyba waga zle pokazuje;-)

wow dziewczyny super brzuszki!

Izi ja równiez mam teraz brzuszek podobny do tego samego etapu w pierwszej ciązy...a Ty wygladasz świetnie!
Kota sliczny, zgrabny brzuszek :)
Mła
takie porównaie jest super, ja tez robię sobie podobną kolekcje, ale z innej perspektywy, tzn. ujmuję na fotce sam brzuszek, ale musze przyznac, że ta perspektywa z której Ty robisz sobie zdjęcia jest zdecydowanie lepsza :)

ja tez wrzucam swój dzisiejszy...naprawdę jest już mega duży, w końcu mieszka w nim spory facet , według usg będzie juz z 2400g:)
32 tydzień

śliczny domek dla kacperka masz klariss
na fotce wychaczyłam bransoletkę liou pewnie niedługo trzeba dorobić jeszcze następnego szkraba bo domyślam się że masz tam Błażejka, ja też mam takie i barrrrdzo je lubie, myślałam właśnie że trzeba sobie sprawić coś nowego :-)

Klariss, Ty to masz dopiero idealną pileczkę!!! I widzę, że u Ciebie również wszystko skupia się na brzuszku. Reszta ciała nienaruszona ;)))
A co do bransoletki, powtórzę się - zazdroszczę :) Mój M. na pewno nie wpadnie na coś takiego. Pocieszam się, że ma inne zalety, ale w tej chwili mnie to nie satysfakcjonuje :p ;)

tydzien24-29.jpg Dla porównania 24 i 29 tydzień:-)

Mła - super te foteczki porównawcze - szczególnie, że w jednym ubraniu..ciekawa jestem, czy dasz też rade pod koniec wepchnąć się w te spodenki?:-)
Klariss, super wygodnie musi być maleństwu w Towim brzuszku - zgrabniutka piłeczka;-)
2701..-oj, jak ładnie widać różnicę..śliczny brzuszek..:tak::-)

reklama
Do góry