reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga...

Dziekuje dziewczyny :zawstydzona/y:
tez mam rozstepy na brzuchu po poprzednich ciązach ale photo shop działa cuda :p wiec sie da z odsłonietym brzuchem :p
miałam pierwsza sesje w czwartek w terenie bede miec jeszcze takie "studyjne - domowe"

aaa na + mam 13kg a zaczełam o 77 na balacie :(

no dobra ja i moja córcia młodsza

Ostatnia edycja:
reklama
asiu super fotki:) a u kogo robilas jesli mozna wiedziec, tez mam ochote na taka sesje mimo niedoskonałości,, ale laska ktora miala mi robic na troche sie wycofala wiec jeszcze poczekam, ja bym chciala zrobic tak w polowie listopada jak sie uda.
dagne super brzunio!

Asia, z taką ładną buzią mogłabyś ważyć i 20 więcej, a i tak nikt by nie zwrócił na to uwagi! Piękna z Ciebie kobietka i śliczne zdjęcia, takie ciepłe i optymistyczne. Zazdraszczam :)

Dagne, nie tylko poradziłaś sobie bez M ale i świetnie Ci to wyszło :) Rzeczywiście, wszystkie dodatkowe kg poszły w brzuszek, bo poza nim jesteś szczuplutką laską :)

Dzięki dziewczyny :) no troszkę tam poszło w uda, ale co tam :) staram się myśleć pozytywnie :) najwięcej w życiu ważyłam 59kg, i założyłam się z moim ślubnym, że do tej wagi wrócę :) zresztą wszystkie wrócimy do wymarzonych wag i tego się trzymajmy :) a póki co, ważne żeby dzidziusiom było wygodnie :)

reklama
Do góry