reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki :)

aob jej zdaniem teraz powinnam przytyć maksymalnie 1 kg w miesiąc!!! a ja przytyłam 2.

Megami no właśnie! zresztą żebym jakaś gruba była, nalana, a mi w sumie urósł tylko brzuch i cycki i już na początku dostałam "boczki" ale takie wyczuwalne tylko przy dotyku, na odległość niewidoczne :-pno i na twarzy już od początku jestem okrągła

Moja się czepia tego tycia praktycznie od początku ciąży, chyba by zawału dostała gdybym przytyła łącznie 20 kg! Latem jak miałam wizyty co 2 tygodnie to raz przytyłam 1 kg to było za dużo :baffled: i straszyła mnie, że idą upały i będzie mi ciężko... Pod tym względem jest dziwna a Wy mnie tylko utwierdzacie w tym przekonaniu, dziękuję :tak:bo bym się przejmowała :-p

reklama
Megami, a niech się pierd.olą! ;-) moja gin mnie nie ważyła. ten nowy każe sie ważyć u pielęgniarki. także mam wagę zanatowaną i pewnie na kolejnej wizycie sprawdzi <lol>, ale tam się czyta samemu z wagi, więc najwyżej źle przeczytam :-D:-D:-D:-D:-D

Mój też mówi, że 2 kg na miesiąc to w sam raz....
Wstyd się przyznać, ale mój brzuch w porównaniu z Waszymi to taki maławy raczej, koleżanki mówią że bardziej na 6 m-c niż na 8... ale jak napisałam na wątku głównym zaczyna mi to przeszkadzać bo Jagoda nie ma miejsca i strasznie się rozpycha, naciska na żebra, żołądek, nie da się siedzieć praktycznie...

No ja byłam bardzo zadowolona jak zobaczyłam te 2 kg na wadze, a ona mnie zbiła z tropu... trudno, kłócić się z nią nie będę, ale niepotrzebnie się czepia!

aob brzuszek bardzo ładny :tak:

reklama
Do góry