a co się dzieje? Coś mnie ominęło:-)?Maadlen hahaha... dobre... A Ty mi ładnie na wątku wakacyjnym odpowiedz bo mnie ciekawość zżera
reklama
nieobecna87
Fanka BB :)
Dziewczyny, macie śliczne brzuszki! Podobno w drugiej i każdej kolejnej ciąży szybciej widać. U mnie dopiero początek 6 tygodnia więc brzuch jaki był taki jest. W pierwszej ciąży przytyłam 18 kilo, zrzuciłam 22. Więc teraz wszystkie ubrania mam za duże. Plus taki, że w 3-4 miesiącu jak już będzie lekki brzuszek wszystkie stare ubrania będę miała dobre.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
nieobecna, witaj w klubie Ja mnóstwo ciuchów będę mieć dobrych, w ciąży przytyłam 19kg, a do obecnej zrzuciłam łącznie 35kg
bada m.
nieobecna jesteś w 7 tygodniu ciąży,6 skończony :-)
zanka29.03
Początkująca w BB
Woow ja mam początek 9 tyg i dziś znajoma teściów aż przy przecierala mówi "i jak się czujesz kochana" a ja mówię że dobrze tylko bardzo rośnie brzuch a ona "co ty malutki masz" a ja mówię "ale to 9ty tydzień" zaniemowila ale z Olą byłoby samo ekstremalnie szybko było widać i rósł i rósł a w 6 miesiącu się zatrzymał i na porodowce nie wierzyli ze to 6 dni po terminie
Filipiamama
Ja mam brzuszek, jak z Filipem w piątym miesiącu. Dziś na działeczkę założyłam krótkie ciążowe spodenki, bo tak mi wygodniej. Pamiętam, jak z Fi w ciąży kupowałam pierwsze spodnie w trzecim miesiącu, to pani stwierdziła, że to za wcześnie. Ciekawe co by teraz powiedziała
reklama
nieobecna87
Dzień dobry porannie! My dziś od 5.45 na nogach - ehh
Podobno tak jest, że przy pierwszej ciąży później widać brzuszek niż przy kolejnych, ze względu na to, że skóra jest już naciągnięta a mięśnie słabsze. U siebie też już widzę bebech - ale nie wiem czy to z powodu ciąży czy bardziej z dobrego apetytu
Podobno tak jest, że przy pierwszej ciąży później widać brzuszek niż przy kolejnych, ze względu na to, że skóra jest już naciągnięta a mięśnie słabsze. U siebie też już widzę bebech - ale nie wiem czy to z powodu ciąży czy bardziej z dobrego apetytu