reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
jezyk, w 7 miesiącu, ale poprzednią ciążę zaczynałam z 16kg więcej, niż teraz i po prostu nie było widać brzuszka spod tłuszczu
Dziewczyny, jakie Wy wszystkie szczuplizny. Zazdroszczę. Ja przed pierwszą ciążą ważyłam 52 kg a teraz mam 64 to ciekawe z jaką wagą skończę. Brzuch póki co mam taki tłuszczowy hehe...
Nulini a Ty coś mówiłaś, że już masz sposób na chudnięcie. Pochwal mi się co bym na przyszłość wiedziała )))
Nulini a Ty coś mówiłaś, że już masz sposób na chudnięcie. Pochwal mi się co bym na przyszłość wiedziała )))
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Nie zdradzę, bo to niezdrowy sposób Ale zrzuciłam 24kg w pół roku, chociaż brzuch niestety został niefajny, będę nad nim pracować po porodzie
Pierwszą ciążę zaczynałam z 76kg i skończyłam z 95kg
Teraz startuję z 60kg, o końcówce boję się pomyśleć, chociaż póki co staram się kontrolować ;-)
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Piękne brzuszki
Próbowałam znaleźć zdjęcia swoich z poprzednich ciąż, żeby sobie porównać, ale chyba się zapodziały... Mój obecnie podobny do brzuszka Doggi, ale u mnie to raczej tłuszczyk hehehe.
Pierwszą ciążę zaczynałam z wagą 58, drugą z 57. W obu skończyłam na ok. 83 kg Tą zaczynam z 66 kg... :/ Nie chcę wiedzieć jak to się skończy...
Próbowałam znaleźć zdjęcia swoich z poprzednich ciąż, żeby sobie porównać, ale chyba się zapodziały... Mój obecnie podobny do brzuszka Doggi, ale u mnie to raczej tłuszczyk hehehe.
Pierwszą ciążę zaczynałam z wagą 58, drugą z 57. W obu skończyłam na ok. 83 kg Tą zaczynam z 66 kg... :/ Nie chcę wiedzieć jak to się skończy...
Ostatnia edycja:
reklama