reklama
Kurcze jakie Wy macie już brzuszki a ja rano choćbym wypychała na siłę to nic tylko wklęsły ale wieczorem po całym dniu podjadania to coś jest ale bardziej wygląda na obżarty Ja startuję z wagą 55,5kg ciekawe do ilu dobiję aż się boję
demollka2 moja wymarzoną wagę masz, ja bym moglacstanac na głowie a nie mogę zejść poniżej 57, ale to za sprawą ćwiczeń, jak nie ćwiczyłam bez problemu schodzilam do 53 a ja ćwiczę to 57 i ni chu chu ale wizualnie wygladalam szczupłej niż wazac 53 i to mnie pocieszalo
Doggi mam tak samo długo 57-58kg stała, musiałam trochę odpuścić bieganie, wystarczał mi ruch w pracybo miałam 3h za biurkiem a potem tuptałam po mieście i zaczęłam lepiej sie odżywiać i...sama w końcu ruszyla, ze aż sama się zdziwiłam
Jak dobrze wypchnę brzuch to można cosik tego brzucha mojego zobaczyć, przynajmniej ja widzę
Jak dobrze wypchnę brzuch to można cosik tego brzucha mojego zobaczyć, przynajmniej ja widzę
Załączniki
Ostatnia edycja:
Dawaj bierzemy to na klatęNo nie, następny szczypior... Ja to jestem cała ulana więc nie będę póki co Was straszyć
Hehe... tylko czy mój aparat weźmie to na klatę ))
Na klatę nie ale na klateczke;-)
reklama