reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
alecta ja nie mam statywu wiec robie fotki w lustrze ;p
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Ja też trzaskam w lustrze
Dzisiaj szwagierka mnie pocieszyła, że po niej w drugiej ciąży nawet w 5 miesiącu nie było widać, że coś jest na rzeczy
A chuda jak szkapa
Dzisiaj szwagierka mnie pocieszyła, że po niej w drugiej ciąży nawet w 5 miesiącu nie było widać, że coś jest na rzeczy
A chuda jak szkapa
agulqa_b
nulini sa plusy malego brzuszka. ja powoli miewam problemy malowaniem paznokcie u stop, nie wspomne o tym ze dzis sie golilam... gimnastyka jakich malo
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
agulqa, pamiętam, jak się goliłam dzień przed zaplanowanym przeze mnie porodem - powiedziałam, że MUSZĘ urodzić następnego dnia, bo drugi raz się golić nie będę Dramat
gosha_88
Ja się nie dałam rady sama ogolić przed porodem, jechałam trochę na czuja a o poprawki chłopa poprosiłam nie.narzekał
Ale.wy zgrabne wszystkie.. Ja się tak strasznie namęczylam żeby dojść do fajnej figury przed tą ciążą i jak sobie pomyślę że znów mnie to czeka... Dobrze żescie takie chude to mi po porodzie będziecie wrzucać fotki i będę się motywować ja to.tyje od samego patrzenia na jedzenie, dziś się ważyłam i prawie 4 kg na plusie :/ dobrze że w cycki tez poszło
Ale.wy zgrabne wszystkie.. Ja się tak strasznie namęczylam żeby dojść do fajnej figury przed tą ciążą i jak sobie pomyślę że znów mnie to czeka... Dobrze żescie takie chude to mi po porodzie będziecie wrzucać fotki i będę się motywować ja to.tyje od samego patrzenia na jedzenie, dziś się ważyłam i prawie 4 kg na plusie :/ dobrze że w cycki tez poszło
reklama
agulqa_b
gosha, tasia Ł juz sie nie raz oferowal czy mi nie pomoc. teraz Was rozwale ale nawet tesciowa mowila ze moze pomoc ;p jednak jakbym miala wybierac to wezme Ł
gosha ja wcale super figurki nie mam. przed ciaza mialam juz kilka kg za duzo, wiec spoko bedziemy sie wspolnie motywowac
gosha ja wcale super figurki nie mam. przed ciaza mialam juz kilka kg za duzo, wiec spoko bedziemy sie wspolnie motywowac