reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki :)

Heh a ja robie jak mi się przypomni.
Nie chce mi się statywu wyciągać żeby porządną fotkę zrobić heh

reklama
U mnie niestety lustro, które jest na przedpokoju jest na przeciwko okna więc nawet używając hdr zdjęcia wychodzą przeswietlone.

u mnie stwierdzono brak statywu, ale układam aparat na rusztowaniu z książek, pudełek i czegokolwiek , auto wyzwalacz i siup :D

Ja też trzaskam w lustrze :-D

Dzisiaj szwagierka mnie pocieszyła, że po niej w drugiej ciąży nawet w 5 miesiącu nie było widać, że coś jest na rzeczy :-D
A chuda jak szkapa :-D

nulini sa plusy malego brzuszka. ja powoli miewam problemy malowaniem paznokcie u stop, nie wspomne o tym ze dzis sie golilam... gimnastyka jakich malo ;)

agulqa, pamiętam, jak się goliłam dzień przed zaplanowanym przeze mnie porodem - powiedziałam, że MUSZĘ urodzić następnego dnia, bo drugi raz się golić nie będę :-D Dramat :-D

Agulqa później możesz skorzystać z usług narzeczonego przy goleniu.

Nulini Ja w dzień porodu zrobiłam sobie dokładny peeling stóp, tak się zmęczyłam, że mi wody odeszły:-)

Ja się nie dałam rady sama ogolić przed porodem, jechałam trochę na czuja a o poprawki chłopa poprosiłam :) nie.narzekał ;)

Ale.wy zgrabne wszystkie.. Ja się tak strasznie namęczylam żeby dojść do fajnej figury przed tą ciążą i jak sobie pomyślę że znów mnie to czeka... Dobrze żescie takie chude to mi po porodzie będziecie wrzucać fotki i będę się motywować :) ja to.tyje od samego patrzenia na jedzenie, dziś się ważyłam i prawie 4 kg na plusie :/ dobrze że w cycki tez poszło :p

reklama
gosha, tasia Ł juz sie nie raz oferowal czy mi nie pomoc. teraz Was rozwale ale nawet tesciowa mowila ze moze pomoc ;p jednak jakbym miala wybierac to wezme Ł ;)

gosha ja wcale super figurki nie mam. przed ciaza mialam juz kilka kg za duzo, wiec spoko bedziemy sie wspolnie motywowac :)

Do góry