reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki :)

reklama
Elutka śliczny :tak:
Mi tam poszło w brzuch, cycki, w tyłek i uda trochę też co mnie akurat nie cieszy, bo tyłek mam wystarczająco wystający :-p Mój P mówi też, że jak mnie przytula to czuć że mam "boczki", chociaż ramiona i ręce nadal szczupłe. Zresztą jak ja nic nie robię tylko siedzę, leżę lub snuję się po domu to gdzieś kalorie muszą się usadowić :zawstydzona/y:
Staniki nie obejmują już sutków więc noszę te dwa tanie z biedronki, bo nie wiem co będzie dalej i szkoda mi kupować nowe drogie :-p

Jakiś czas temu pisałam, że 91 cm w brzuchu, dzisiaj 95 cm.

Emilchen, tyje dokladnie w tych samych miejscach co Ty :)
Co do bakterii, to mam nadzieje, ze dziady sie poszly pasc, na dobre. Musze sie zapisac na wizyte do mojej ginki, wiec chyba mi wtedy zrobi jakis posiew.

Agulqa_b jak ci w tyłek na szerokość poszło to to nie tyle przytycie co kości niestety się rozchodzą i się tyłek i biodra szerzą. Pamiętam ze przy Oli na szerokość bardzo się rozjechalam przez co wygladalam jakbym tonę przytyła, teraz jakoś mniej mi się rozchodzą nie wiem czemu z jednej strony dobrze gorzej będzie przy porodzie

reklama
Zadam moze glupie pytanie, ale czy te kosci sie potem zejda do stanu pierwotnego, albo przynajmniej zblizonego do pierwotnego?

Do góry