reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki :)

reklama
Femme faktycznie wyrosl jak na drozdzach :p

Indictu wrzucamy zdjecia brzuszkow a nie wymiary 90/60/90 :p pomylilas watki :p

Wstawie wiec i ja z dzisiaj brzuch swoich piecioraczkow :p

Załączniki

• 1408967434186.jpg
    1408967434186.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 53
  • 1408967446186.jpg
    1408967446186.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 51
Agulqa, to ty jestes 2 TYG do przodu przede mna, ni tu dopuero 20 leci (dokladnie 19 tydz I 3 dni). A take serio to mi sue wydaje, ze teraz mi ten brzuch take zaczal szybciej rosnac, z dnia ba dzien mi sie wydaje coraz wiekszy. Niestety nie tylko brzuch, z braku ruchu uda mi przytyly I zrobily sie take bezksztaltne :(
Strasznie mi brakuje fitnessow :)

Indi ja tez widze ze tyje. Moze nie robie sie bardzo ulana ale dupka bioderka i uda dostaly w kosc. Na szczescie moj Ł mowi ze jak tylko bedzie mogl bedzie zostawal z bobasem zebym ja mogla pochodzic na jakies cwicxenia i zrzucic kg po ciazy ;-) znalazlam tez ok 15km od domu zajecia na basenie dla noworodkow i planuje chodzic z moja mala rybka ;-)

Indi a jak z tą bakterią, udało się wytępić?? Robiłaś jakiś posiew kontrolny?

U mnie ostatnio z dnia na dzień waga większa i w ogóle jakaś taka nabita byłam aż do dzisiaj - rano kilogram mniej i nawet brzuch mniejszy, nawet P potiwerdził. Ale ważę już ok. 60 kg a startowałam z 56 przed ciążą.

reklama
Do góry