reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

* Nasze BRZUSZKI *

reklama
Ja się zastanawiam skąd u mnie to 102, bo mój brzuch wcale nie wydaje mi się jakiś wielki. Pomimo tego, że do specjalnie szczupłych przed ciążą nie należałam, to do swojej talii i brzucha nie mogłam się specjalnie przyczepić, bo proporcjonalnie do bioder talia zawsze była wąska a brzuch płaski (jestem typową gruszką). Zresztą w dalszym ciągu mam wyraźnie zarysowane biodra, bo brzuszek poszedł mi raczej do przodu, a nie na boki, więc nie mam pojęcia skąd te 102 cm.

Ja miałam piłkę jak dzidzia była nóżkami do pęcherza. A teraz główkę ma przy jednym boku a nóżkami kopie w drugim więc jest poziomo i chyba kształt brzucha mi się zmienił. Ale nadal jest bardziej do przodu niż na boki..

ups dziewczyny, to moj brzuch to gigant w porownaniu z Waszymi...
Jest 108 cm... ale i przed ciaza byl wystajacy - zawsze bylam wysoki, szczupak z sadelkiem z przodu. Ale fakt faktem musze odciac slodycze bo mam 8 kg do przodu...

reklama
To i ja pokaże swoje 84cm:D 27t6dzien

Załączniki

• DSC02077.jpg
    DSC02077.jpg
    8 KB · Wyświetleń: 68
Do góry