reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

* Nasze BRZUSZKI *

reklama
Aleksiel fajne zdjęcie z Groszkiem :)

Dżaga ale zgrabniutki brzuszek! A my na tym samym etapie :p

Dziewczyny jaki macie obwód w "pępku"? Ja się przeraziłam!!! Równo metr!!! :szok:

Ostatnia edycja:
dzięki dziewczyny
mam sporo mniejszy brzuch niż w pierwszej ciąży i na wys pepka 97cm nie wiem czy wczesniej sie nie pomylilam i nie napisałam 87 :p

Ja właśnie mierzyłam się i mam 95 cm. No ale u mnie jest tak, że przed ciążą byłam bardzo drobna w talii a teraz widziałyscie jaki mam brzuchal :-D

reklama
Rany jakie ladne brzuszki.

Dzaga zazdroszcze takiego zgrabnego. Mnie chyba ze tak powiem "wywalilo". Z pierworodnym na tym etapie mialam mniejszy, w kazdym razie tak twierdzi szanowna polowica. A ja juz nie pamietam.

Z ciekawosci sie zmierzylam jak zobaczylam wasze posty i na wysokosci pepka wyszlo mi 92.

Ostatnia edycja:
Do góry