reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

* Nasze BRZUSZKI *

reklama
Madziarena śliczny brzuszek. Taki okrąglutki :)

Zazdroszczę opalonych i jędrnych nóg. Ja nie wiem co się dzieje ze mną w tej ciąży, ale opalić się nie mogę i są jakieś takie obrzęknięte, muszę się spytać lekarza czy coś na to mogę brać... :/

Dziewczynki, piekne brzuszki kazdy jedyny w swoim rodzaju!
Przedstawiam Wam mojego Groszka :) brzunio duzy ale mlody wymiarowo 2 tygodnie do przodu. 25f.JPG

Załączniki

• 25f.JPG
    25f.JPG
    75,8 KB · Wyświetleń: 83
aleksiel fajny brzusio ! :-D
mi na razie pępka całkiem nie wywaliło ale i tak chyba nawet jakby chciał to nie wyjdzie bo mam grubą bliznę po zeszłorocznej laparoskopii na pępku :/

madziarena czego Ty chcesz od swojego brzucha. Super jest

aleksiel fajny brzuszek

Dżaga ale malutki zgrabniutki brzuszek

reklama
Madziarena hot sexi mama :) Śliczy brzusiek!

Aleksjel również zgrabniusi!

No i dżaga ze zgrabniutkim mikruskiem - oj ciekawe kiedy Ci wywali? :) Zazdraszczam

Do góry